Ultima oră. Judecătorii, furioși pe prințul Harry. Fiul lui Charles a început procesul cu stângul

Ultima oră. Judecătorii, furioși pe prințul Harry. Fiul lui Charles a început procesul cu stângul
Prințul Harry a dat-o în bară chiar la începutul procesului secolului. Fiul cel mic al lui Harry nu a ajuns la audierile de la Instanța Supremă din Londra.

Potrivit informațiilor oferite de The Mirror, judecătorii s-au supărat foarte rău și l-au acuzat că i-au făcut să-și piardă timpul.

David Sherborne, care îl reprezintă pe duce și pe ceilalți reclamanți, a declarat luni, la începutul audierii, că Harry a zburat în Marea Britanie din Los Angeles, noaptea trecută, deoarece duminică a sărbătorit a doua aniversare a fiicei sale Lilibet. Judecătorul Fancourt, cel care instrumentează cazul, a declarat că a fost „puțin surprins” să audă că ducele nu va fi prezent luni la tribunal.

De asemenea, acesta a declarat că a dat o indicație la începutul procesului ca martorii să fie disponibili cu o zi înainte de audierea mărturiilor lor, în cazul în care discursurile de deschidere ale echipelor de avocați ar fi fost scurte.

Harry a renunțat la tot pentru iubirea pe care i-o poartă lui Meghan

Avocatul părții adverse s-a arătat „profund tulburat”

La rândul său, Andrew Green KC, avocatul MGN, a declarat că a dorit să aibă la dispoziție cel puțin o zi și jumătate pentru a-l interoga pe duce și a fost „profund tulburat” că acesta nu va fi prezent înainte de marți, ceea ce ar putea duce la „timp pierdut”. Apărătorul lui Harry a mărturisit în fața Înaltei Curți că detalii vieții ducelui de Sussex au fost „prea bune pentru a nu fi publicate”.

De asemenea, David Sherborne a dat exemple de articole publicate de titlurile de presă ale Mirror Group Newspaper de-a lungul vieții sale. Printre acestea se numără o „exclusivitate pe prima pagină”, când era „încă un elev”, despre faptul că ducele a fost diagnosticat cu febră glandulară, a mai spus avocatul.

Presa a spus că o fostă iubită a lui Harry a decis că „o viață regală nu era pentru ea”

„Fata lui Harry îl va părăsi”

Un alt exemplu pe care l-a dat avocatul a fost o „ceartă privată între el și fratele său, prințul William”, care a apărut pe o pagină dublă în titlul The People. Sherborne a citat, de asemenea, un articol din Daily Mirror intitulat „Fata lui Harry îl va părăsi”, în care s-a vorbit despre relația sa cu fosta iubită Chelsy Davy.

„Fiecare fațetă a vieții sale, chiar și… suișurile și coborâșurile primelor sale relații serioase cu doamna Davy, este încă împrăștiată în ziar ca o exclusivitate”, a mărturisit Sherborne.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre