Ultimele detalii despre nunta lui George Simion. O înaltă față bisericească va sluji cununia într-un lăcaș maramureșan din lemn, ridicat special

Ultimele detalii despre nunta lui George Simion. O înaltă față bisericească va sluji cununia într-un lăcaș maramureșan din lemn, ridicat special
George Simion se apropie cu pași repezi de cel mai frumos moment din viață, când se va căsători cu aleasa inimii sale.

27 august este ziua în care George Simion va deveni bărbat la casa lui și este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă.

Ultimele detalii despre nunta lui George Simion. S-a construit o biserică mică, unde politicianul și iubita își vor uni destinele

La Oveselu-Măciuca e agitație mare. Toată lumea muncește din zori și până în seară pentru nunta lui George Simion, eveniment care va strânge nu mai puțin de 10.000 de oameni.  Se fac ultimele pregătiri înainte de marele eveniment, la care sunt așteptați peste 10.000 de oameni.

Liderul AUR a povestit marți seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu, multe lucruri despre ce se va petrece la nunta sa și a Ilincăi. A închiriat resortul de lux de la Oveselu-Vâlcea, iar în interiorul acestuia, a fost ridicată o biserică maramureșană din lemn, unde politicianul și iubita sa își vor jura dragoste veșnică. Lăcașul a fost sfințit de înalți prelați din BOR, iar acolo vor ține slujba de cununie preoți din Vâlcea, București, dar va fi prezent și Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, a anunțat George Simion. Invitații vor fi așezați pe scaune albe, ce vor fi puse chiar în fața bisericii, pe o pajiște superbă. Tocmai din cauza locului ales, mirele a insistat ca doamnele să vină cu încălțăminte lejeră, ca să nu rămână cu tocurile înfipte în pământ.

Invitații au fost rugați să vină îmbrăcați cu ii și cămeși tradiționale sau cu tricouri cu mesaj patriotic.

Foto Click!

Localnicii au pregătit darul de nuntă: preparate din propria grădină

Locuitorii comunei Măciuca sunt extrem de fericiți pentru că Simion a ales acest loc pentru a se căsători și au început să pregătească darurile de nuntă, constând în produse din propria gospodărie, de la păsări de curte, la diferite legume.

De altfel și politicianul i-a rugat pe țărani, pe pagina lui de Facebook să-i aducă produse naturale pentru nuntă. El a spus că a cumpărat o parte consistentă de legume din comuna Lungulețu, Dâmbovița și că vor fi servite 40.000 de sarmale.

Și Gigi Becali se va ține de cuvânt și îi va dona cele două tone de brânză.

Din meniu nu vor lipsi mieii și berbecuții la proțap

Cine dorește să vină la nuntă va primi o brățară de acces, iar invitații vor mânca, pe lângă multe alte preparate tradiționale și miei și berbecuți la proțap, dar și mici și se vor bucura de cel mai bun vin de la Drăgășani.

Nunta, așa cum a anunțat George Simion, nu va fi cu dar, dar cine va dori să doneze bani, e bine primit.

Doritorii de petrecere vor primi invitația la nuntă după ce îi vor scrie lui Simion, pe pagina de Facebook. Evenimentul va începe la ora 10.00 domineață, ceremonia religioasă va fi la ora 12.00, iar la 14.00 se va da startul la petrecere. A fost invitat și și-a anunțat participarea primarul orașului Râmnicu Vâlcea, Mircea Gutău, care nu va oficia el cununia civilă, ci primarul din comună.

Sursă foto: click