Ultimele dezvăluiri în cazul morții lui Victor Socaciu. Cum a ajuns în camera hiperbară

Ultimele dezvăluiri în cazul morții lui Victor Socaciu. Cum a ajuns în camera hiperbară
Moartea lui Victor Socaciu, la începutul săptămânii, a căzut ca un trăsnet peste România. Lucrurile încep să se așeze, iar apropiații să vorbească. Detalii cutremurătoare ies la iveală.

Victor Socaciu a făcut recuperare în camera hiperbară, la fel ca și Petrică Mîțu Stoian, alt artist care a trecut, recent, la cele veșnice. Apropiații spun că starea lui s-ar fi înrăutățit după tratament. Se pare că de o lună de zile, marele artist se zbătea între viață și moarte. Era internat în spital, medicii făceau toate eforturile omeneștie pentru a-l vindeca, familia, prietenii și fanii se rugau pentru sănătatea lui.

După ce s-a vindecat de Covid-19, Victor Socaciu a rămas cu probleme și sechele. El a fost nevoit să facă drenaj la o unitate medicală. În continuare, plămânii i se umpleau cu lichid. Se pare că acolo, în timpul procedurilor, a contactat o infecție nosocomială, care i-a agravat și mai tare starea. Organismul său, slăbit deja de Covid-19 și de alte afecțiuni ale artistului nu a rezistat pentru mult timp și în urmă cu câteva zile i-a fost declarat decesul.

Victor Socaciu ar fi ajuns camera hiperbară, ca și Petrică Mîțu Stoian

Conform informațiilor DCnews.ro, artistul ar fi făcut terapie post-Covi-19 în camera hiperbară. E vorba de același tip de terapie pe care a urmat-o și Petrică Mîțu Stoian înainte de a fi internat la spital și a muri. Sursa citată menționează că  sănătatea lui Victor Socaciu s-a înrăutățit și după ce ar fi făcut investigații cu substanțe de contrast.

„A ajuns la spital pe 19 noiembrie. Avea un post-Covid, acumula pleurezie, lichid la plămâni, și am fost trei zile să facă un drenaj. Asta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo, au apărut complicații. A avut multe momente în care și-a revenit și îmi spunea că vrea să ajungă la Bistrița pe 3 decembrie, că îl așteaptă acolo oameni. (…) A fost bine, a fost la spital pentru o intervenție minoră. Acolo a contractat o infecție nosocomială și cauza decesului a fost șoc septic”, a povestit Brândușa Simion, soția lui Victor Socaciu.