Vă amintiți, desigur, începutul. În anii 2000 a acceptat să pozeze dezbrăcată în Playboy. Dar cum era ea înainte? Are o poveste demnă de film. Blondina a fost crescută de bunica paternă, după ce a fost abandonată de mamă.

În 2015, bătrâna povestea pentru Libertatea.ro: „Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic.

Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”.

Decizia care i-a propulsat cariera

Decizia Ginei de a poza în celebra revistă pentru bărbați a fost una asumată, dar mai ales inspirată. Era vânzătoare într-un magazin de cosmetice. Acest lucru i-a propulsat cariera. Gina a repetat experiența de mai multe ori, iar așa a intrat în atenția televiziunilor. Anul 2005 a fost doar începutul, după ce a acceptat oferta de la Național TV, de a prezenta emisiunea „Nu suntem blonde”.

Au urmat apariții în diferite seriale și filme: „La Bloc”, „Margo, iubire de cartier”. Grupul Divertis a cooptat-o în echipă. În 2010, Pro TV Magazin a declarat-o cea mai sexy blondă din showbiz-ul românesc. Dar ideea era că Gina Pistol, spre deosebire de alte frumoase, era mai mult decât atât. Ea a demonstrat că se descurcă excelent în rolul de prezentatoare și a devenit una dintre vedetele emblematice ale Antenei 1.

Ce se întâmplă la „Chefi la cuțite” cu Gina Pistol

Pandemia a prins-o într-o relație de câțiva ani cu Smiley dar și ca prezentatoare a uneia din cele mai urmărite emisiuni de divertisment, „Chefi la cuțite”. Ultimul sezon a fost filmat cu Gina în primele luni de sarcină și e aproape de finalul înregistrărilor.

Realizatorii emisiunii  știu ce au de făcut ca să-i fie ușor Ginei pentru scurta perioadă care a rămas, astfel să nu-i fie greu.

Gina va naște, probabil, la sfârșitul lui ianuarie, începutul lui februarie. Sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite va fi demult terminat atunci. Iar filmările pentru cel de-al 9-lea sezon încep în aprilie, dacă se păstrează programul celorlalte sezone. Așa că Gina va avea timp să se refacă după naștere și să continue să fie prezentă și în sezonul de anul viitor.

„A fost o surpriză că am rămas însărcinată”

Gina Pistol intră în categoria mamelor cu risc, având în  vedere vârsta ei, 39 de ani. De aceea, așa cum arată și apropiații ei, respectă atent recomandările medicului. Nici măcar nu mai dă cu aspiratorul prin casă. Și ea, și Smiley sunt enorm de fericiți că devin părinți.

„Noi acum înseamnă trei! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine…Când i-am auzit prima dată inima bătând, mi-a fugit pământul de sub picioare, aveam confirmarea că va fi bine.

A fost o surpriză că am rămas însărcinată, eu credeam că sunt obosită şi că am o dereglare hormonală. Când am făcut testul şi i-am spus lui Andrei, pur şi simplu ne uitam unul la altul şi ne-a pufnit râsul, nu ne venea să credem”, a mai mărturisit Gina, care spune că vrea să fie „o mamă cool, înțelegătoare. Copilul va fi un om liber”, a spus Gina Pistol în filmulețul postat de Smiley pe Youtube, în care anunțau că vor deveni părinți.

Sursa foto: Playboy, Instagram

Nu o sa vă vină să credeți cum arată Don Johnson din Miami Vice la 70 de ani!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri