Ultimele noutăți în divorțul Trump. Ce decizie a luat Melania

Ultimele noutăți în divorțul Trump. Ce decizie a luat Melania
Posibila separare dintre Donald și Melania Trump e bârfa momentului. Presa din toată lumea speculează ce se va întâmpla de acum încolo. Și sunt destule surse din apropierea cuplului, dornice să dezvăluie.

Au devenit publice ultimele noutăți în divorțul Trump. Melania a luat o decizie. Cel puțin, asta spun sursele. Ea va rămâne lângă fostul președinte american, dar fără giugiuleli. Care e ideea? Se pare că Melania Trump va rămâne cu soțul ei, Donald Trump, în ciuda speculațiilor care dădeau ca sigur divorțul după părăsirea Casei Albe. Fostul președinte american și fosta primă doamnă se spune că nu cred în giugiuleli. Și atât.

Divorțul, dat sigur de o fostă asistentă

Soții Trump au părăsit Washingtonul săptămâna trecută pentru a zbura în Florida, în timp ce președintele Joe Biden a depus jurământul. Înainte de plecare, au crescut speculațiile cu privire la faptul că familia va divorța. Anul trecut, o fostă asistentă a lui Trump, Omarosa Manigault Newman, a declarat pentru Daily Mail: „Melania numără fiecare minut până când acesta nu mai este din funcție și ea poate divorța”.

Ultimele noutăți în divorțul Trump

Însă o altă sursă a declarat săptămâna aceasta pentru The Times că Melania va rămâne lângă soțul ei. Sursa a fost descrisă ca fiind un fost prieten al cuplului. Aceasta au susținut că soții Trump nu sunt delicați sau sentimentali ca președintele Biden și prima doamnă Jill Biden sau Obama. Sursa a declarat ziarului: „Ei nu cred în giugiuleli. Deloc”.

Vineri, Melania și Donald au avut cea de-a 16-a aniversare a nunții. R Couri Hay, publicist și „cunoscut prieten” al cuplului, a declarat pentru The Times că ar fi „șocat” dacă Melania ar divorța de soțul ei.

El a spus: „Probabilitatea este de 99,99% să rămână împreună. Aș fi cu adevărat șocat dacă Melania s-ar separa formal și va divorța de soțul ei. A crescut într-o societate dificilă pseudo-comunistă. Când s-a căsătorit a vrut stabilitate, stabilitate romantică, stabilitate financiară și, prin aceasta, tot ceea ce rămâne în picioare este căsătoria”.

De ce aveau soții Trump dormitoare separate

În timpul petrecut la Casa Albă, Melania și Donald ar fi dormit în dormitoare separate. Fosta primă doamnă a vrut doar să „meargă acasă” pe măsură ce timpul domnului Trump în funcție a ajuns la sfârșit, au susținut sursele, scrie Express.co.uk. Alte surse au declarat pentru CNN că Melania „nu este tristă să plece” din Washington.

Înainte ca soții Trump să părăsească Casa Albă, Melania nu mai fusese văzută în public din 30 decembrie. O sursă a declarat pentru CNN: „Donald Trump a dormit în propriul său dormitor, care anterior era un studio, în timpul altor administrații”. Dar, în timp ce cuplul a părăsit Casa Albă săptămâna trecută, spectatorii au observat cum Melania și-a înlocuit „încruntările” cu zâmbete. Melania a strălucit și a ținut mâna soțului ei în timp ce plecau din Washington spre Florida.

Donald Trump și-a descris soția ca fiind „o femeie cu un mare har, frumusețe și demnitate” în timpul unui discurs de rămas bun. La rândul ei, Melania Trump a adăugat: „Să fiu Prima ta Doamnă a fost cea mai mare onoare a mea. Mulțumesc pentru dragoste și sprijin. Veți fi în gândurile și rugăciunile mele. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți, Dumnezeu să vă binecuvânteze familiile și Dumnezeu să binecuvânteze această frumoasă națiune”.

Sursa foto: Instagram

Nicolae al României, mesaj emoționant pentru soția sa