Un bucătar italian a dezvăluit marele secret al siluetei soției lui George Clooney, Amal

Un bucătar italian a dezvăluit marele secret al siluetei soției lui George Clooney, Amal
La 44 de ani, soția lui George Clooney are corpul unui fotomodel. Iar avocata este mama a doi copii, Ella și Alexander. De când a apărut prima dată la brațul celebrului ei soț, toată lumea s-a întrebat ce mănâncă. Sau dacă mai (și) mănâncă.

Avocat, jurist și academician libanez, fermecătoarea Amal Clooney este una dintre acele femei care pot pune pe oricine la pământ cu cocktailul ei magic de inteligență, carismă și frumusețe naturală, o descrie Elle.com. La cei 1,74 metri înălțime, soția lui George Clooney ar putea trece cu ușurință drept un supermodel, așa subțire și zveltă cum este. Care este dieta ei și, mai ales, care sunt secretele ei pentru a-și menține silueta impecabilă la 44 de ani și după nașterea gemenilor Ella și Alexander, în 2017? Aceasta este întrebarea pe care și-o pune toată lumea.

Dieta soției lui George Clooney

Amal Clooney, este clar, are gene bune, iar frumusețea ei este remarcabilă. Ceea ce înseamnă că, după toate probabilitățile, soția actorului cu cel mai fermecător zâmbet de la Hollywood are de partea ei un metabolism eficient, în ciuda faptului că împlinește 45 de ani în curând. Acestea fiind spuse, ea și George sunt destul de norocoși să fie îngrijiți la fiecare masă de un bucătar privat, italianca Viviana Frizzi, care îi urmărește pe membrii familiei Clooney în diversele lor călătorii în jurul lumii.

Într-un interviu acordat revistei People, soții Clooney au povestit despre tradiția lor de a mânca pizza o dată pe săptămână: Margherita cu rucola e preferata cuplului. Amal iubește dieta mediteraneană și, în special, adoră rețetele pe bază de pește, însă este adesea tentată de mâncărurile libaneze și indiene, precum și de sushi. Dar adevărata surpriză este ce mănâncă Amal Clooney la micul dejun. Lapte și cereale? Nu! Avocado toast? Nici măcar.

Dubla mămică își începe ziua cu un bol de supă de alge marine servită cu ouă fierte, arată sursa citată.

Algele marine sunt descrise de experți ca fiind alimentele longevității, pline de antioxidanți și vitamine. Iar cu ouăle, Amal Clooney nu ratează cota de proteine, care este esențială pentru a avea mușchi tonifiați și puternici, mai ales după o anumită vârstă.

Sursa foto: Instagram