Un „călător în timp din anul 2858” întoarce lumea pe dos cu profețiile făcute. Ce evenimente vor avea loc anul acesta

Un „călător în timp din anul 2858” întoarce lumea pe dos cu profețiile făcute. Ce evenimente vor avea loc anul acesta
Un eveniment cu totul ieșit din comun va avea loc pe data de 13 mai, spune un autoproclamat „călător în timp din anul 2858”.

Deși profețiile acestuia dau fiori pe șira spinării de cele mai multe ori, călătorul în timp a stârnit interesul tot mai multor persoane.

Nimeni nu știe cine este cu adevărat, dar a rupt TikTok-ul în două cu dezvăluirile sale. Utilizatorul misterios postează sub numele de @darknesstimetravel și pretinde că este un „călător în timp” care vine din anul 2858 pentru a avertiza întreaga omenire despre evenimentele care urmează să aibă loc în acest an. Unii îl și cred, alții nu.

De aceea, personajul spune că oamenii de știință de la Area 51 lucrează în acest moment la crearea „primului centaur din lume”, îmbinând mai multe specii. În mitologia greacă, centaurul este acel personaj care are partea superioară omenească, iar partea inferioară este cea a unui cal.

Vrea să fie al doilea Nostradamus

„Atenție! Sunt un călător în timp real din anul 2858, amintiți-vă de aceste 5 date care urmează să vină în 2023!”.

Potrivit acestui clarvăzător, pe 23 aprilie ar urma să aibă loc o ploaie mare de meteoriți, iar unul dintre aceștia va veni pe Pământ și va conține viața extraterestră. De asemenea, el susține că pe 13 mai luna va deveni roz și le spune oamenilor să nu privească astrul.

Va fi creat primul centaur

Misteriosul merge și mai departe cu previziunile și afirmă că șase oameni vor primi superputeri pe data de 2 iulie, ca urmare a energiei rare și puternice a soarelui. Cât privește primul centaur de care amintește, susține că va fi terminat pe data de 22 septembrie. Ciudat sau nu, utilizatorii platformei Tik Tok deși uimiți de afirmațiile „călătorului în timp”, au început să creadă tot mai mult în spusele lui și așteaptă momentul în care acestea vor avea loc.

Recomandarile noastre