Un celebru serial revine oficial pe ecrane

Un celebru serial revine oficial pe ecrane
Sarah Jessica Parker și „partenerele” ei au confirmat știrea pe Instagram. Celebrul lor serial revine oficial pe ecrane.

Zvonurile sunt adevărate: un celebru serial revine oficial pe ecrane și nu oricum. O revenire a celebrului serial Sex in the City, de 10 episoade, intitulată And Just Like That se va întâmpla la HBO Max. distribuția va fi, în mare parte, cea originală, astfel că le vom revedea pe îndrăgitele actrițe: Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis.  Potrivit anunțurilor anterioare, Kim Cattrall nu va mai reveni pentru a-și relua rolul de Samantha Jones.

În timp ce data de lansare a seriei limitate este încă necunoscută, Parker și  „partenerele” ei au publicat un clip pe Instagram, cu scene din jurul orașului New York.  „Nu m-am putut abține să nu mă întreb… unde sunt acum?”, a scris Parker.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

„Orice este posibil…. Ne întâlnim acolo!”, a comentat Davis, care se va întoarce în rolul Charlottei York.  Nixon, care o interpretează pe Miranda Hobbes, a postat și ea: „Tu, eu, New York… orice este posibil”.

Miranda nu va apărea în serial

Serialul Sex and the City creat de Darren Star (cunoscut și pentru alte titluri de succes, precum Younger, Emily la Paris) și bazat pe cartea lui Candice Bushnell, a fost difuzat inițial pe HBO din 1998 până în 2004.

A fost urmat de un film, în 2008, și o continuare în 2010. Viitoarea serie se va concentra pe Carrie, Miranda și Charlotte „în timp ce parcurg călătoria de la realitatea complicată a vieții și a prieteniei la varsta de 30 de ani la realitatea și mai complicată a vieții și a prieteniei la 50 de ani”, relatează Deadline, conform Harpers Bazar.

Producția ar trebui să înceapă la New York la sfârșitul primăverii.  Parker, Nixon și Davis vor produce împreună cu Michael Patrick King, care a scris și regizat ambele filme.

Vestea e clară: Celebrul serial pentru doamne revine oficial pe ecrane, dar fără Miranda interpretată de Kim Cattrall. Serialul urmează să fie difuzat de HBO Max.

Sursa foto: Instagram

Andreea Marin se dă în vânt după acest fel de mâncare. Iată rețeta

Recomandarile noastre