Un celebrul star latino care a cântat și în România a anunțat că-i plac bărbații. Cum e implicat Ricky Martin

Un celebrul star latino care a cântat și în România a anunțat că-i plac bărbații. Cum e implicat Ricky Martin
Fanele lui sunt negre de tristețe, dar unii dintre fani sunt în culmea fericirii.  O vedetă a muzicii latino și-a făcut publice opțiunile sexuale. Un milion și jumătate de oameni s-au bucurat.

Asumarea orientării sexuale în rândul vedetelor este însă la fel de complicată. Mulți dintre artiști se străduiesc încă să își țină la secret opțiunile. Ricky Martin și-a declarat fără probleme orientarea sexuală, la fel Elton John sau o serie de actrițe, dar nu e la fel de simplu pentru toată lumea.

Vedeta latino Pablo Alboran, a făcut abia acum declarația care a surprins pe toată lumea. Spaniolul di. Malaga are 31 de ani, zeci de piese la activ și trei nominalizări la premiile Grammy, secțiunea Latino, în 2011.

„Trebuie să vă spun ceva”, a scris artistul în dreptul video-ului în care mărturisește că îi plac bărbații: „Da, sunt homosexual”.

 

View this post on Instagram

 

🙂

A post shared by Pablo Alborán (@pabloalboran) on

Confesiunea anului

Iată cum și-a informat cei peste 5 milioane de fani: „Sunt aici pentru a vă mărturisi că sunt homosexual. Nu se întâmplă nimic. Viața rămâne aceeași, dar o fac pentru că vreau să fiu puțin mai fericit decât eram. Unii au presupus, alții au știut, altora nu le-a păsat. Deja acasă, în familia mea, am avut libertatea de a iubi pe cine am vrut și acum  simt nevoia să-mi duc visul mai departe.

În munca mea, la casa de discuri cu care colaborez, Warner, nu m-am simțit niciodată discriminat, urât din această cauză și nici nu am dezamăgit pe cineva cu orientarea mea sexuală, însă, din păcate, nu sunt mulți care au norocul meu. Așa că astăzi, fără frică, recunosc asta și sper ca acest mesaj să facă viața mai ușoară altora.

Întotdeauna am luptat pentru libertate și egalitate și am fost împotriva oricărui fel de discriminare. Mai presus de toate o fac pentru mine. Versurile pe care le-am scris vorbesc despre tine, despre mine, despre iubire, despre ceea ce ne înconjoară și oricine se poate regăsi în ele indiferent de sex, vârstă sau limbă, pentru că muzica este liberă și eu vreau să fiu la fel de liber ca muzica mea.

Vreau să fiu consecvent și responsabil cu mine. Voi continua să-mi concentrez viața pe carieră, pe muzică și să fac totul cât mai bine, respectându-mi publicul”.

Cu cine s-a iubit Pablo

Unul dintre iubiții lui a  fost Giuseppe Di Bella, cunoscut dansator italian stabilit în Spania, cu care a avut o relație din 2011 până în  2013.

Anul acesta, înainte de a-și face coming out-ul, Alboran a negat vehement o presupusă relație cu Ricky Martin, după ce, în martie, au lansat împreună o melodie, în timp ce se aflau în India. Zvonurile au fost alimentate și de știrea că, recent, Martin s-a despărțit de iubitul său de lungă durată, Carlos González, cu care are fii gemeni printr-o mamă surogat.


Sursa foto: Instagram