Un exemplu de iubire adevărată. Beyoncé și Jay-Z au aniversat 13 ani de căsnicie. Se iubesc de mai bine de două decenii

Un exemplu de iubire adevărată. Beyoncé și Jay-Z au aniversat 13 ani de căsnicie. Se iubesc de mai bine de două decenii
Vă amintiți când Beyoncé și Jay-Z au organizat cea mai exclusivistă nuntă din toate timpurile? O rochie fabuloasă concepută de doamna Tina, 70.000 de orhidee albe, 40 de invitați ușor de recunoscut și un cuplu nebun îndrăgostit. Bine ați venit la jurămintele din 2008 făcute de unul dintre cele mai puternice cupluri din lume.

Un adevărat exemplu de iubire adevărată. Beyoncé și Jay-Z au aniversat 13 ani de căsnicie. Se iubesc de mai bine de 2 decenii. În urmă cu 13 ani, gata să-și oficializeze relația, Beyoncé și Jay-Z stabiliseră o dată (4 aprilie, o încuviințare a dragostei lor comune față de numărul 4 și a zilelor lor de naștere) și o locație ultra-exclusivistă: penthouse-ul lor de 13.500 de metri pătrați de la etajul 7, în Tribeca, New York.

Beyoncé și Jay-Z au vrut să se căsătorească în secret

Cu o întreagă echipă la dispoziția lor și fiind însăși definiția unui cuplu de putere, le-a fost suficient de ușor să strângă florile, DJ-ul și toate cele necesare pentru o nuntă.

Încercând să procure în liniște licența de căsătorie, au călătorit la Scarsdale, New York. Au fugit în secret pe data de 1 aprilie 2008, în speranța de a zbura sub radar. Cumva, însă, au uitat că sunt Beyoncé și Jay-Z.

Bineînțeles, cei doi au fost văzuți intrând în Scarsdale Village Hall la scurt timp după deschiderea de la ora 9 dimineața. Jurnaliștii din toată lumea au făcut o muncă rapidă de detectiv. Foarte rapid, au început să descopere toate informațiile despre căsătoria a doi dintre cei mai mari artiști din lume.

Lumea a presupus că cuplul și-ar păstra marele moment la fel de ultra-privat pe cât și-au păstrat relația. Cei doi chiar au refuzat o perioadă să confirme că sunt împreună, până când au lansat piesa „03 Bonnie & Clyde”.

Beyoncé: „Nu știu când voi dori să mă căsătoresc”

Beyoncé și Jay-Z au aniversat 13 ani de căsnicie. În 2008, un cort masiv fusese ridicat pe terasa de 3000 de metri pătrați a penthouse-ului lui Jay-Z.

Pentru decor au fost livrate 70.000 de orhidee dendrobium albe. Florile preferate ale lui Beyoncé, expediate din Thailanda. În cele din urmă, ziua nu a fost diferită de ceea ce Beyoncé descrisese cu un an și jumătate mai devreme, într-un interviu.

„Nu știu când voi dori să mă căsătoresc. Nu m-am imaginat niciodată ca pe o mireasă. După nunta surorii mele am început să mă gândesc la ce fel de nuntă aș vrea. Nu cred că vreau una mare”, povestea Beyonce în 2007, cu un an înainte de nunta ei.

Cât a costat nunta lui Beyoncé și Jay-Z 

Nu numai că cuplurile puternice sunt extrem de bogate, dar sunt și puternice în ceea ce privește dragostea lor. Deci, bineînțeles, când a venit timpul să se căsătorească, au cheltuit mulți bani pentru ziua cea mare. Dar, care nuntă de celebrități a avut cel mai mare preț? 

La fel ca Bey și Jay, Kardashian West și Kanye West au scos din buzunare o sumă destul de impresionantă pentru nunta lor fastuoasă. Cei doi s-au căsătorit pe data de 24 mai 2014, în Florența, Italia. Au invitat 200 dintre cei mai apropiați prieteni și familie.

Potrivit presei internaționale, Kim și Kanye au făcut tot posibilul ca ziua lor cea mare să fie specială. Au angajat o companie de catering de top pentru a-și servi oaspeții. Au plătit pentru închirierea a sute de camere la un hotel fastuos, pentru a găzdui toți invitații. 

O sumă uriașă a fost cheltuită și pentru închirierea locului istoric Forte di Belvedere, unde a avut loc ceremonia. Rapperul a invitat-o pe Lana Del Ray să cânte în timpul sărbătorilor lor de dinainte de nuntă, la Paris, lucru care l-a costat milioane de dolari.

Ce nuntă a costat mai mult?

Nunta Beyoncé și Jay-Z a costat mai mult decât a lui Kim Kardashian West și Kanye West? Deși ambele cupluri au avut nunți care au costat mulți bani, ziua cea mare a unuia dintre cupluri a costat mai mult decât a celuilalt. Potrivit presei internaționale, nunta lui Kim și Kanye West a avut un preț de 2,8 milioane de dolari. 

Dar, asta nu a inclus și festivitățile organizate înainte de nuntă, care au avut loc la Paris. Pe lângă cheltuielile pentru ziua cea mare, Kanye West a cheltuit între 2 și 4 milioane de dolari pe inelul de logodnă oferit partenerei lui de viață.

În ceea ce îi privește pe Bey și Jay, nunta lor a fost, de asemenea, destul de scumpă. Nu numai că Jay-Z a oferit 5 milioane de dolari pe inelul de logodnă al iubitei sale, dar ar fi cheltuit și 8 milioane de dolari pentru 70.000 de orhidee albe dendrobium. Florile au făcut parte din decorul de la nuntă, fiind preferatele lui Beyonce.

Bugetul alocat pentru nunta lor a depășit cu siguranță toate cheltuielile făcute de Kim Kardashian și Kanye West.

Ce legătură e între Radu Ştefan Bănică și Delia. „Cred că cel mai şocat va fi tata”