Un invitat la nunta lui George Simion l-a pus la pământ pe liderul AUR. Politicianul începe să se teamă

Un invitat la nunta lui George Simion l-a pus la pământ pe liderul AUR. Politicianul începe să se teamă
Chiar dacă nu s-a gândit deloc la o asemenea vizită, George Simion n-a avut încotro și a înghițit în sec.

Autoritățile s-au pus în alertă de când George Simion a anunțat că va avea la nuntă 10.000 de invitați.

Un invitat la nunta lui George Simion l-a pus la pământ pe liderul AUR. Politicianul nu-și revine

25 august a fost o zi de foc pentru George Simion, care s-a trezit cu controalele pe cap în comuna Măciuca. Cine l-a vizitat? Inspectorii IGSU, trimiși chiar de Raed Arafat, unul dintre cei pe care politicianul i-a invitat să-i fie alături în cea mai frumoasă zi. Dar, spune președintele AUR, se așteaptă ca următoarea vizită să vină din partea ANAF.

Astăzi este ultima zi când din fiecare județ se pot procura brățări

De asemenea, liderul partidului AUR a prezentat și care va fi tot programul pentru ziua de 27 august. „Îi așteptăm pe toți să ne fie alături, am pregătit surprize inclusiv pentru cei mici care vin la eveniment. Au teatru de păpuși, animatori, balon cu aer cald și multe altele. Sâmbătă de la ora 10.00 de face accesul, la ora 12 este cununia religioasă. Astăzi este ultima zi când din fiecare județ se pot procura brățări.

Darul este opțional, iar cei care vor să ajute, din rândul nuntașilor care nu ne cunosc personal, pot să doneze pentru o fundație alături de care, din februarie, de anul viitor punem pe roate un spital mobil”, a declarat George Simion.

Care va fi programul zilei de 27 august

Ziua de 27 august va începe la ora 07.00 cu sosirea participanților, iar la ora 10.00 va avea loc un briefing operativ cu șefii echipelor de producție media. Centrul de presă este așezat vizavi de locul are loc nunta, unde va participa departamentul de marketing al AUR.  La ora 12.00 se va desfășura cununia religioasă în biserica din lemn construită recent. Spectacolul va începe la ora 14.00, iar la ora 23.00 va avea loc un foc uriaș de artificii.

Sursă foto: fanatik