Un nou episod fierbinte se anunță în viața lui George Burcea, mama sa e la mijloc

Un nou episod fierbinte se anunță în viața lui George Burcea, mama sa e la mijloc
Un nou episod wow se anunță în viața lui George Burcea, încă soțul Andreei Bălan. Înaintea divorțului care va începe în toamna acestui an, bărbatul a prins super contracte. Unul și mai tare se anunță la orizont.

Povestea vieții zbuciumate a mamei actorului George Burcea  va deveni publică în curând. Mai exact, aceasta se scrie deja, iar romanul va fi transformat în scenariu de film. Ceea ce urmează e un lungmetraj în care, evident, George Burcea își va juca rolul de fiu adult.

„Există iubire și există iubire pentru MAMA. Povestea mamei lui George este în curs de scriere, va fi redactată, editată, transformată într-un scenariu de film și produs un lungmetraj pe care vom avea cu toți ocazia să îl vedem”, e anunțul făcut public de actor de pe contul său de social-media.

E cunoscut faptul că George Burcea nu a avut o copilărie uşoară, a trecut prin momente cumplite, cu violenţa fizică şi verbală, care erau deopotrivă pentru el și mama sa. Pe aceasta o consideră o eroină, pentru că a luptat pentru copiii ei. George Burcea mai are un frate, Cristian.

Burcea a început să scrie cartea despre mama sa

Imediat după ce s-a separat de Andreea Bălan, fiind el însuși acuzat de acte de violență domestică (verbală), actorul și-a propus să schimbe lucrurile.


Cum arată vacanța unei prințese: Imagini din paradisul bogaților

Lidia Buble dezbrăcată, internetul e în flăcări. Imagini controversate


„Am decis să lupt împotriva violenței domestice prin diverse mijloace, însa lupta nu e de ajuns. Trebuie să ne educăm în această direcție pentru a o combate. Cum facem asta? Facem o carte despre mama mea, eroul ridicat din violența domestică, un film despre ea la al cărui scenariu lucrez deja, și o campanie ampla!”, a dezvăluit actorul care participă în prezent la filmările din cadrul emisiunii Ferma.

Actorul de la Teatrul Național București, producător independent și membru al Asociației Goldstone, a decis în iarnă să scrie un roman bazat pe povestea de viață a mamei sale. „De ce? Pentru că este dureros. Și șocant. Și foarte multe femei se vor regăsi. Viața mamei mele nu a fost un basm. Ceea ce face această poveste specială e că ea nu a renunțat și a luptat pentru copiii ei. Și asta o face o eroină”, a mai punctat Burcea.

Tatăl lui Burcea, personaj violent și condamnat

Tatăl lui George Burcea, pe nume Ioan Burcea, și-a înjunghiat în trecut iubita, femeia fiind salvată în ultimul moment de celălalt fiu, Cristian, care în prezent lucrează în Jandarmerie.

Până să divorțeze de soțul ei, mama lui George și Cristian Burcea a avut peste zece internări în spital, s-a ales cu mâna ruptă, cu capul spart, cu coastele rupte și fața tumefiată, în urma violențelor la care a fost supusă de tatăl copiilor. Mai mult decât atât, bărbatul a și fost condamnat la închisoare după ce și-a ucis amanta cu 25 de lovituri de cuțit.

Burcea a relatat la un moment dat că, la ceva timp după divorțul părinților, a vrut să reia legătura cu tatăl său, dar s-a ajuns la scene de maximă violență, în care bărbatul a fost aproape să-și înjunghie fiul.

„După atâția ani, simt fiecare lovitură în parte, n-a rămas neatinsă de mâinile tale criminale nicio parte din corpul meu de copil, care nu visa decât o familie fericită. Și, în loc de iubire, pumni și ură. Ură din frustrare că nu-ți puteai tu depăși limitele. Cum am putut eu să te iubesc, sperând la o familie cu tine, cum am putut să stau să-mi rupi oasele, să distrugi visele”, a transmis actorul la începutul anului.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp