Potrivit unui raport al ONU, din 1947 și până acum peste 150 milioane de oameni au observat OZN-uri în întreaga lume. De asemenea, 20.000 de aterizări au fost raportate.
Cum arată un ET
Un număr de 10.000 de oameni credibili de orice vârstă, ocupație și naționalitate pretind că au avut contact personal cu ET sau ființe interdimensionale. La rândul lor, cercetătorii spun că aproape 60 de specii diferite, inteligente, ființe conștiente au interacționat cu oamenii de milioane de ani. Cum arată aceștia?
La maturitate ochii au culoarea roz
Pielea lor este la fel de albă ca o bucată de hârtie, un ET adult având o înălțime de 1,8-2 metri. Ochii lor sunt însă de două ori mai mari ca a unui om obișnuit, de regulă albaștri, cu pupila albă, întinși spre lateralele capului. Dar atunci când ajung în vârstă, în special ochii bărbaților devin roz.
Și urechile și nasul lor sunt doar aproximativ jumătate din dimensiunea umană. Buzele nu sunt la fel de proeminente ca la oameni și nu au dinți, doar creste. Pentru că, din câte se cunoaște, aceștia sunt vegetarieni.
Există 300 de rase?
Cum se poate ști exact câte rase de extratereștri au interacționat cu umanitatea? Unii specialiști au afirmat că numărul acestora se ridică la 57. În timp ce alții vorbesc despre 60 și chiar 300 de ființe. Potrivit unor studii din 1958, planeta Pământ ar fi fost vizitată de nave spațiale extraterestre inteligent controlate.
Mai mult, se crede că există în jur de 600 de pagini de documente secrete și transcrieri ale martorilor oculari legate de aparițiile extraterestre. Dar și o bibliotecă cu peste 4000 de fotografii cu OZN-uri reale. Se crede că umanitatea este în cea mai joasă categorie pe scara evoluției. Să fie tocmai extratereștrii cei care se roagă pentru noi, așa cum a început să se vorbească în ultima perioadă?
Sursă foto: digi24
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook