Întâmplare incredibilă în zona Garbatella din Roma, protagonistul fiind un tânăr român de 26 de ani. Acesta a intrat într-un magazin de înghețată pe care l-a jefuit, după ce l-a înjunghiat pe proprietar și a rănit doi carabinieri, scrie gazetaromaneasca.com.

Tâlhar român deghizat în Spiderman

Scena, care a avut loc în noaptea de 26 spre 27 iulie, a părut ruptă dintr-un film comic deoarece românul s-a deghizat în Spiderman. El a intrat în gelateria din via Carlo Biffi, cu scopul de a o jefui. Având un cuțit în mână, românul l-a amenințat pe proprietar, cerându-i să-i dea banii încasați. Proprietarul a refuzat să îi dea banii și l-a imobilizat pe tâlhar. Atunci când au sosit carabinierii, românul a încercat să fugă, înjunghindu-l pe patron căruia i-a produs două plăgi.

Chiar dacă a reușit să plece, românul a intrat în atenția unui echipaj de poliție care acționa în zona magazinului. Polițiștii au pornit în urmărirea românului care fugea deghizat în Spiderman. El a fost în sfârșit prins, după ce a făcut tot posibilul să fugă, rănind doi oameni ai legii.

Cei doi polițiști italieni au fost transportați la spital. Unul dintre ei are umărul dislocat și răni la un picior, iar celălalt are brațul fracturat.

Românul deghizat în Spiderman a fost arestat

Tânărul, aflat deja în atenţia autorităţilor pentru trafic de droguri, este la ora actuală în arest, potrivit gazetaromaneasca.com.

Tâlharul a reuşit să fugă, însă a atras atenţia unui alt echipaj de poliție care patrula în zonă. Oamenii legii l-au văzut că fugea îmbrăcat în Spiderman și au pornit în urmărirea lui. După ce a făcut tot posibilul să scape, rănind chiar doi polițiști, în cele din urmă, românul a fost capturat. cei doi polițiști italieni au fost transportați la spital. Unul dintre ei are umărul dislocat și răni la un picior, iar celălalt s-a ales cu brațul fracturat.