Un trio formidabil: Bianca Drăgușanu, Iulia Sălăgean si Gabi Bădălău s-au înțeles să facă show. Banii curg pe bandă rulantă pe conturile de socializare

Un trio formidabil: Bianca Drăgușanu, Iulia Sălăgean si Gabi Bădălău s-au înțeles să facă show. Banii curg pe bandă rulantă pe conturile de socializare
Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean au ajuns din nou la cuțite. Cel puțin așa decurge savuroasa „telenovelă” de pe Instagram, în noul ei sezon. Se pare că cei trei au prea mult timp liber și nu știu cum să-l gestioneze.

Din cele mai bune prietene, Bianca Drăgușanu și fosta soție a fostului ei soț, Iulia Sălăgean, au ajuns din nou la cuțite. Ce mai au acum de împărțit cele două foste soții ale lui Alex Bodi? Publicitate!

Un trio formidabil. Bianca Drăgușanu, Iulia Sălăgean si Gabi Bădălău s-au înțeles să facă show. Banii curg pe bandă rulantă pe conturile de socializare

Cu doar câteva zile în urmă, Iulia Sălăgean a acuzat-o pe fosta ei prietenă, Bianca Drăgușanu, că ori de câte ori se certa cu Gabi Bădălău îi trimitea mesaje lui Alex Bodi. Spera că se va întâmpla o minune și se vor împăca din nou. Mai mult, Iulia susține că nu demult blonda a vrut să-i spargă contul. Pentru a doua oară.

De unde a ajuns la concluzia că Bianca nu a descoperit fericirea și vrea să le-o strice și altora. „Cineva e minciunică. Cineva spune că e super fericită, super iubită, dar nu mai poate de mine și a încercat din nou să-mi închidă contul. Oops! Unde e fericirea, boss? Of, of, viață de cartof, vorba fetiței mele. E grele frustrările. Grele de dus mămică”, a spus Iulia Sălăgean în luna februarie pe contul de Instagram.

Bădălău i-a trimis mesaje Iuliei

Telenovela continuă și, la rândul său, Bianca susține că Bădălău i-ar fi trimis la rândul său mesaje Iuliei Sălăgean. Să joace oare la două capete? De altfel, nu ar fi fost prima dată când ar fi făcut așa ceva… „Ce valoare au cuvintele unei persoane cu moralitate îndoielnică?! Ne uităm în gura unei femei cu dosar de prostituție? Serios?!

Eu nu am muncit o viață întreagă să comentez ce spune o astfel de persoană. Bărbații sunt vânători, dar nu toate femeile sunt gazele! O găină care se vrea fazan nu merită atenție!”, a declarat fosta asistentă TV pentru Wowbiz.

Să fie vorba oare de alte minciunele?

Surse din cercul de prieteni al celor trei vedete spun că tot ce fac este doar o strategie pentru a fi mereu prezenți în media. Bianca și Iulia nu au aruncat doar odată cu noroi una în cealaltă, apoi s-au împăcat. Cât privește așa zisa sarcină a Biancăi, s-a dovedit că a fost doar o altă gogomănie. Se pare că Oana Zăvoranu are dreptate atunci când vorbește despre scorurile pe care vedetele noaste le încasează din circul sau campaniile pe care le fac în online…

„Attention! Am spus ieri că vă dau <scorurile> practicate de aceste gloabe atât feminine cât și masculine. Dar și dacă aveți concret informații despre ce ban cer astea/ăștia pentru a face o postare pe insta, pe story, pentru o ședință foto, pentru o promovare pe fb, pentru tot ce înseamnă serviciu pe care cineva îl cere acestor nehaliți plini de tupeu.

Vă rog să îmi dați mesaje pe insta sau mailul de pe Facebook.  Informațiile de la voi sunt foarte interesante Garantez discreția celui care trimite informația”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram Stories, cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre