Unul din jurații X Factor, deochiat. Cine l-a descântat

Unul din jurații X Factor, deochiat. Cine l-a descântat
Pățanie teribilă în platoul de la X Factor. Unul din jurați a fost deochiat și s-a intervenit în forță. Au fost invocate descântece. Cine credeți că știa ce să facă? Vârsta și experiența de viață e esențială în așa o provocare, se pare.

La X Factor, pe Antena 1, o concurentă le-a dat emoții mari juraților și nu neapărat datorită muzicii. Tânăra, elevă și ursitoare la botezuri, e bănuită că ar fi reușit să arunce un deochi asupra unuia dintre jurați. Victimă a căzut Ștefan Bănică.

La scurt timp după o interacțiune bizară cu una dintre concurente, Ștefan Bănică a început să se simtă rău și a avut nevoie de o pauză. „L-a deochiat pe Ștefan, Roxana ursitoarea l-a vrăjit să nu îi meargă lui bine azi”, a spus, imediat, Delia. Loredana și Ristei au confirmat că și ei au simțit o energie negativă.

„Da, eu m-am speriat puțin, am zis „Ptiu, stuchi-l-ar mâțele”, apoi am încercat să îl descântăm și eu și Delia”, a mărturisit și Loredana. Jurații au făcut tot felul de chestii și au spus descântecul pentru a-și ajuta colegul.

X Factor, două zile pe săptămână

Începând cu această săptămână, show-ul X Factor va fi difuzat în două zile, în fiecare joi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1. Dacă până acum jurații aflau abia la finalul audițiilor ce grupă le va fi repartizată, în cel de-al nouălea sezon X Factor, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au fost anunțați încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce îi va face să ia decizii mult mai strategice.

Așadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana va fi mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani.  Până acum jurata X Factor a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.

Fostul iubit al Vicăi Blochina, arestat și el!