Ups! Lorette se bagă în scandalul momentului. Ce spune despre albi și negri

Ups! Lorette se bagă în scandalul momentului. Ce spune despre albi și negri
Vedeta mulatră Lorette, manechin cândva și cântăreață mai nou, a ieșit într-un interviu în presă pentru a-și promova ce piese a lucrat în ultimele luni. S-a trezit vorbind și despre albi și negri.

Lorette e o femeie singură în momentul de față, după un divorț dureros și cu scandal. Își crește fetița într-o locuință superbă, unde s-au mutat de curând, și spune că e fericită că relația cu fostul soț s-a normalizat. ”Acum suntem în relații frumoase și sper să rămânem așa. Am mai fost în vacanțe împreună. În carantină ne-a vizitat zilnic, ne-a susținut moral, asta pentru că noi am fost singure acasă. Am gătit împreună și am petrecut timp împreună cu fetița”, spune Lorette în interviul acordat revistei Ciao.

Cu siguranță fanii exoticei artiste își amintesc de perioada neagră pe care a traversat-o aceasta cu ani în urmă, când a intervenit arestarea soțului și apoi divorțul dintre ea și tatăl micuței Serena.

Acum, însă, Lorette, deși mărturisește că e singură, se gândește că, dacă ar întâlni pe cineva care să-i placă, nu ar zice NU unei noi iubiri. Ba chiar ar dori să facă un bebeluș cu un bărbat de culoare, după cum reiese dintr-o postare recentă pe Instagram. Lorette a pus o poză cu un bebeluș mulatru, cu comentariul „my dream, în a short time” (Visul meu, în scurt timp)!

”Îmi doresc un al doilea copil, undeva în jurul vârstei de 40 de ani, însă  cu bărbatul pe care o să-l am și neapărat să fie un copil de culoare, cu ambii părinți „negri”. DA ÎMI DORESC MULT! Un băiețel frumos și cred că ar fi perfect ca Serena să aibă un frațior”, a declarat Lorette în interviul din Ciao.

Fetița mulatră și partea rasială a vieții

Fetița Lorettei a fost victima unui episod de bullying la școală. Unii copii sunt răi, mai nervoși, iar Serena a fost bătută și i-a căzut un dinte.