Va fi sau nu Camilla Parker regină? Ce zice fiul ei, Tom

Va fi sau nu Camilla Parker regină? Ce zice fiul ei, Tom
Prințul Charles va fi, după moartea reginei Elisabeta, regele Marii Britanii. Însă va fi sau nu Camilla Parker, soția sa, regină? Fiul ei, Tom Parker Bowles, a vorbit despre asta.

Camila Parker și prințul Charles s-au logodit oficial în 2005, însă povestea lor de dragoste datează încă de dinainte ca Charles să o cunoască pe Diana. Cei doi au trecut prin multe împreună și au luptat pentru iubirea lor. Totuși, ducesa de Cornwall a fost aspru criticată de britanici în momentul în care s-a afișat public cu Charles, căci oamenii o iubeau încă pe regretata prințesă Diana. 

Astfel, în 2005 când Charles și Camilla și-au anunțat logodna, s-a vehiculat că în momentul în care Charles va urca pe tron, Camilla va fi prințesă consoartă, nu regină. Decizia s-ar fi luat din motive strategice, pentru a nu „zgândări” tot triunghiul amoros dintre Charles, Diana și Camilla, care a stârnit nemulțumiri vehemente în rândul britanicilor timp de mulți ani. 

Va fi sau nu Camilla Parker regină? Nici fiul ei nu știe exact 

Camilla Parker regină

Într-un interviu acordat publicației The Times, fiul Camillei, Tom Parker Bowles, a vorbit despre ce se va întâmpla în momentul în care prințul Charles va fi încoronat rege. Teoretic, în acel moment Camilla ar ajunge regină. Tot teoretic, ar fi existat discuții care o plasează pe ducesă ca și prințesă consoartă. Practic însă, nimeni nu știe exact. 

Tom Parker a declarat că nu e încă stabilit nimic și că nu știe nici el exact dacă mama sa ar urma să fie numită regină. „Sincer să fiu nu știu dacă mama va fi numită regină. Știu că sunt multe documentare interesante despre asta, dar nu știu nimic sigur. Nu a fost stabilit nimic încă”, a declarat Tom Parker Bowles. 

Tom a vorbit și despre conflictul ducilor de Sussex cu familia regală. Acesta a spus  că mai sunt și discuții în familie și că lucrurile nu sunt niciodată ușoare, însă că până la urmă lucrurile se vor rezolva. De asemenea, bărbatul a transmis că se menține departe de aceste discuții. 

Foto: Facebook

Cercetările arată că succesul unui bărbat depinde de femeia cu care se căsătorește și viceversa

Recomandarile noastre