Vă mai amintiți de Nikita de România? A anunțat că se întoarce!

Vă mai amintiți de Nikita de România? A anunțat că se întoarce!
În anii 2000, o blondă corpolentă și dură în limbaj făcea legea prin cartierele mărginașe. Presa i-a pus imediat porecla „Nikita de România”, Mihaela Ispas asemnănându-se mai mult sau mai puțin cu personajul din celebrul serial „Nikita”, care avea ca subiect principal o blondă atrăgătoare care se lupta cu diverși răufăcători.

Nikita a devenit, în acele vremuri, o vedetă națională. Toată România o privea în fel și fel de ipostaze – prin cartierele rău famate, dând ordine unor indivizi „de cartier”, ba prin cimitire, noaptea, făcând fel și fel de jurăminte. Un show total pe care spectatorii cu siguranță nu l-au uitat.

Între timp, faima Nikitei de România s-a disipat. Mușchii ei de femeie dură nu au mai dat randament și veniturile sale s-au împuținat. Ea a ales astfel să părăseasca țara în speranța unui trai mai bun. Și l-a găsit. În Spania.

Mihaela Ispas și-a găsit de muncă în regiunea Catalonia, loc în care a găsit și dragostea. Blonda și-a găsit acolo un partener de viață. I-a dăruit acestuia un copil, o fetiță, de care e foarte mândră. Nikita are doi copii.

Vrea să știe dacă în România mai există lei

Blonda n-a mai călcat în România de aproape un deceniu, iar singura ei legătură cu țara se menține prin intermediul rețelelor sociale. Când a auzit că Rusia a invadat Ucraina, ea a transmis prietenilor că România e protejată de Dumnezeu. De asemenea, anterior acestei situații, ea își întreba apropiații dacă „acasă” s-a schimbat moneda, dacă mai folosim lei sau am trecut la euro.

Asta pentru că Mihaela Ispas plănuiește să revină în România. Încă nu a dezvăluit dacă se întoarce acasă definitiv sau doar ca să-i arate fiicei țara în care mama ei s-a născut. Totodată, spune ea, cel mai mare impediment al său ar fi cerificatul verde de vaccinare. „Nu mă vaccinez nici moartă!”, a spus Mihaela Ispas.

Drumul celebrității: pugilismul și muzica

În 2004, a fost o perioadă din viața Nikitei în care aceasta a dorit să se afirme în box; astfel, a provocat-o la meci pe profesionista pugilistă Anca Ioniță, supranumită Savarina. Aceasta, la momentul luptei, avea vârsta de 19 ani și 7 ani de experiență în box. Lupta cu Savarina a fost difuzată la gala Local Kombat în 2004 și a durat două minute, Nikita însăși aruncând prosopul.


După meci, în vestiar, Nikita a declarat public o revanșă, dar aceasta nu s-a materializat. 

După eșecul în pugilism, Nikita a căutat notorietate în muzică, fiind ajutată de compozitorul Adi Zainea, care a scris pentru ea șapte cântece romantice, incluse pe albumul Ce va fi cu noi, lansat în 2007.

„Nikita, femeia cu suflet de bărbat”

Ispas a declarat într-un interviu că are o înclinație pentru literatură. Obișnuită cu „greutățile vieții”, ea s-a ridicat prin artă – prin scris. La început a fost cartea „Nikita, femeia cu suflet de bărbat”. A urmat un alt volum, „Nikita, singură pe lume”.