Vă vine să credeți? Diva Andreea Marin pune murături. Povestește cine a învățat-o asta

Vă vine să credeți? Diva Andreea Marin pune murături. Povestește cine a învățat-o asta
Andreea Marin a fost întotdeauna o femeie emoțională. Chiar dacă a avut probleme, a știut să vadă jumătatea plină a paharului. Reperele care i-au fost date din familie, în copilărie, au urmărit-o întreaga viață. Întotdeauna a vorbit frumos despre părinții ei și a povestit lecțiile de viață pe care le-a primit.

Tatăl Andreei Marin a fost un reper puternic pentru vedetă. Ea a povestit, azi, cum și-l amintește.

„Mi-l amintesc pe tata: stâlpul familiei, un spirit plin de viață, un om cu coloană vertebrală, mereu constructiv, aducând adesea și un strop de bună dispoziție, chiar și când era vorba de o zi mai grea”, a povestit ea.

A găsit o scrisoare de la acesta, din perioada în care, tânără, se mutase la București și abia dobândise permisul de conducător auto. Tatăl ei i-a dat lecții prețioase. „În această epistolă, mi-a așternut regulile după care trebuie să mă ghidez la volan, mai cu seamă că în capitală, unde mă mutasem la 20 și ceva de ani, nu era ușor cu o mașină veche (atât s-a putut) și care nici nu avea funcțional marșarierul, adică… o aventură în fiecare zi!

Trebuia să mă gândesc bine înainte de a pleca la drum în orice dimineață: unde voi parca, unde voi merge, să nu cumva să fie nevoie să dau cu spatele, căci ar fi fost o misiune imposibilă! Și vă dați seama că nu am putut mereu evita, căci socoteala de acasă nu e întotdeauna potrivită cu cea de la târg”, scrie Andreea Marin într-o postare pe Instagram.

Ce a învățat Andreea Marin de la tatăl său

„Așa că… închipuiți-vă, de pildă, o femeie la volan, într-o încurcătură în mijlocul unei intersecții mari din București, într-o mașină veche, zgomotoasă și cu număr de Neamț (moldoveancă la volan!), în imposibilitatea de a rezolva ceva, pentru că nu putea da nicicum cu spatele, doar împingând mașina, atât! E lesne să vă închipuiți urmarea (vai di capu’ mieu!!!).

Dar am ales alte rânduri, cu un alt sfat din „ghidul” tatălui „di’ la Roman” către fiica lui, plecată în capitală, să cucerească lumea acum vreun sfert de secol. Iată ce spune, în caz ca nu reușiți să-i deslușiți scrisul:

„Dacă ai pană, oprește orice șofer ce nu te va refuza, îi deschizi portbagajul și îl rogi să îți arate cum se poate schimba o roată de către o ființă nevinovată!” De asta am scăpat, dar mulțumesc pentru sfat, tată drag, dacă mă auzi de acolo, din cer, unde cred că te ții de șotii”, a mai completat vedeta.

Rețeta secretă de murături

Dar de la tatăl său, Andreea Marin a mai învățat ceva. Ea a deprins arta murăturilor, și este expertă. Vedeta a dezvăluit că și anul acesta își va face provizii pentru iarnă.
„Până una alta, îți dau de veste că a venit toamna la noi, pe pământ, și am de gând să pun în practică rețeta ta secretă de murături cum nu am mai mâncat vreodată. Am găsit-o în următoarea ta scrisoare, înger păzitor!”, a mai adăugat Andreea Marin.

Sursa foto: Instagram