Vedetele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” au făcut planuri cum să cheltuie Marele Premiu. Diseară e finala

Vedetele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” au făcut planuri cum să cheltuie Marele Premiu. Diseară e finala
Sâmbătă seară vom află cine a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cele șase celebrități dau ultima bătălie stilistică, miza fiind ca una din ele să plece acasă  mai bogată și cu o coroană cu nestemate pe cap. Au planuri mari cu banii, care mai de care. Să vedeți numai!

În această seară, la ora 20:00, la un an de la debutul celui de-al șaselea sezon al emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities” , povestea ajunge la final. Showul e cea mai longevivă emisiune de modă și stil din România. Șase celebrități vor da ultima bătălie stilistică. Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu, Oana Radu, Deea Codrea, Theo Rose și Cristina Siscanu se vor duela stilistic, pentru un loc în Marea Finală a acestui sezon.

Însă doar una singură va putea fi încoronată Cea mai stilată celebritate din România. Câștigătoarea va fi aleasă în această seară, în direct, prin vot sms, de către telespectatori. Va intră în posesia premiului de 100.000 de lei, și va primi coroana.  Bijuteria, râvnită de cele șase finaliste, a fost lucrată manual și este placată cu pietre semiprețioase.

Publicul poate vota toată ziua

Ceea ce e  important e modul în care se vor prezenta cele șase finaliste, în seară Finalei, în fața telespectatorilor,  căci ei sunt aceia care vor avea ultimul cuvânt de spus. Ei vor alege, în direct, prin vot, vedeta favorită. Liniile de votare sunt deja deschise, până în momentul în care Ilinca Vandici va spune, în direct, „stop vot”.

„Dacă vei câștiga, ce vei face cu Marele Premiu?”

„Dacă vei câștiga, ce vei face cu Marele Premiu?” – aceasta a fost întrebarea lansată concurentelor. Unele din ele au avut răspunsuri surprinzătoare. Oana Radu mărturisește că banii, dacă va câștiga premiul, vor fi ținuți pentru casă. „Probabil că îi voi pune la pușculiță pentru că dorim să ne luăm o casă”.

Cristina Siscanu e sigură că nu ea va câștiga premiul. „Dar dacă s-ar  întâmpla asta, l-aș înmulți, adică l-aș investi în business-ul meu: magazinul online care se bucură de un real succes într-un timp foarte scurt”, a spus aceasta. Și Theo Rose are gânduri similare. „Voi investi în muzică, videoclipurișsi tot ce ține de imagine. Nu prea cheltuiesc nechibzuit. Macar atât!”, a spus aceasta.

Sursa foto: Facebook

EvZ. TV. „Dosare de presă”. Răzvan Boanchiș, un jurnalist de forță, foarte talentat în ale scrisului

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp