Actorul Gerard Butler este considerat unul dintre cei mai sexy actori din lume. Însă, în ultimii trei ani viața lui s-a schimbat major. Acum, se află într-un punct critic al vieţii personale şi al carierei.

Gerard Butler se lasă de actorie? Are şapte operaţii la picior

Unul dintre cei mai sexy actori din lume este aproape de nerecunoscut. Deseori Gerard Butler postează fotografii cu el cu barbă neîngrijită, îmbrăcat neglijent și cu părul nepieptănat de mult timp.

În 2017, actorul scoțian suferea un accident de motocicletă şi se alegea cu cinci fracturi la piciorul drept, o fractură la stângul, un nerv secționat şi un os important afectat, precum şi traume majore la ambii genunchi şi glezne.

Gerard Butler: ”Am avut un accident de motocicletă care aproape m-a ucis”

La momentul respectiv, el se deplasa pe motorul lui prin L.A., când o femeie l-a acroşat cu mașina şi l-a aruncat efectiv de pe şa.

“În ultimii trei ani mi s-au întâmplat atât de multe lucruri neaşteptate în ceea ce priveşte starea mea de sănătate, încât m-am gândit chiar şi să renunţ la actorie. Am realizat cât de importantă este viaţa. Am avut o operaţie nereuşită care a dus la alte şapte operaţii. Am avut un accident de motocicletă care aproape m-a ucis şi apoi m-am gândit: a mai rămas ceva din călătoria asta în a mea în lumea filmului?”, declara, recent, actorul pentru site-ul australian News.com.

Gerard Butler, părăsit de iubită

După despărţirea de Mădălina Ghenea, Gerard a început o relaţie cu Morgan Brown, un designer de interior și fost model.

Deși nici acum nu este complet recuperat, Gerard Butler a fost nevoit să suporte încă o lovitură dureroasă recent, chiar în perioada de izolare, când s-a despărţit de iubita lui, Morgan Brown, cu care avea o relaţie de şapte ani.

“Am traversat o despărţire în perioada pandemiei şi am ajuns să pierd pe cineva într-un mod total diferit. Şi mi-a fost foarte greu, mult mai greu decât am crezut. Dacă încercăm să luăm partea pozitivă a lucrurilor, ştiu că multe dintre tragediile şi provocările de care am avut parte, în plan profesional şi personal, mi-au dat spiritul de luptător şi mi-au oferit mai multă experienţă pentru a privi către viitor cu optimism, pentru că eu sunt, de fapt, un pesimist care se gândeşte, de obicei, la scenariul cel mai nasol”, a adaugat Gerard Butler.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri