Veste șoc pentru Cristian Boureanu. Fosta iubită a fost la un pas de moarte

Veste șoc pentru Cristian Boureanu. Fosta iubită a fost la un pas de moarte
Una dintre frumoasele României, Cristina Belciu, a trecut prin momente grele, după ce a suferit un accident grav de mașină.

Cristina Belciu a fost lovită de un autoturism, în trafic. Tânăra susține că norocul ei a fost faptul că a purtat centura de siguranță.

Cristina Belciu, fosta iubita a lui Cristi Boureanu, la un pas de moarte. „Am fost împinsă efectiv în gardul care delimita șoseaua de partea de care circulă tramvaiul”

27 aprilie a fost o zi nefastă pentru fosta iubită a lui Cristi Boureanu. Cristina Belciu a fost implicată într-un grav accident rutier, fiind lovită în trafic de un alt autoturism. Fotomodelul spune că salvarea ei a fost centura de siguranță.

„Totul se întâmplă cu un motiv, poate Dumnezeu m-a ferit de altceva, nu trebuia să ajung undeva”

„Am avut un mic accident pe Iancu de Hunedoara. Mi-a tăiat calea cineva, mergând foarte încet. Am avut noroc că am avut centura și, deși am fost împinsă efectiv în gardul care delimita șoseaua de partea de care circulă tramvaiul, m-am lovit doar la cap și la picioare. A fost destul de puternic impactul, cred că dacă nu aveam centura ieșeam prin parbriz.

M-am ales cu câteva vânătăi și cu mașina în service. În rest sunt bine, am avut o zi foarte lungă ieri. Dar fiarele se repară, vânătăile trec, contează cum tratăm fiecare situație. Totul se întâmplă cu un motiv, poate Dumnezeu m-a ferit de altceva, nu trebuia să ajung undeva”, a declarat Cristina Belciu la Antena Stars. Până se va reface, ea a mărturisit că nu va mai participa la nici un eveniment solicitant.

S-a despărțit de Cristi Boureanu după cinci luni de relație

Cristina și Cristi s-au iubit nebunește timp de cinci luni, dar au considerat că ceva nu funcționează așa cum trebuie și au pus stop relației. Dar au rămas în relații foarte bune. Cinci luni s-au iubit, iar apoi au descoperit că au caractere diferite. „Am un respect deosebit pentru Cristi, nu îi pot reproșa nimic, este un bărbat care mi-a arătat că manierele și bunătatea încă există în lumea aceasta.

Am încheiat relația așa cum am și început-o, strângându-ne în brațe, căci doi oameni care se iubesc, în ciuda lipsei de compatibilitate, nu o pot face în altă manieră. Mă gândesc la ce a fost, cu zâmbetul pe buze, cu recunoștință și admirație, fără niciun regret, și cu siguranță această întâlnire nu a fost întâmplătoare, ne-a lăsat cu ceva important!”, a spus Cristina.

Sursă foto: instagram