Veste tristă despre Mihai Mălaimare. Fanii au lacrimi în ochi

Veste tristă despre Mihai Mălaimare. Fanii au lacrimi în ochi
Unul dintre cei mai îndrăgiți actori pe care îi are România, Mihai Mălaimare a hotărât să se retragă de pe scenă. Nu înainte de a organiza un spectacol incendiar în aer liber, în cadrul proiectului Străzi deschise – București, Promenadă urbană 20243. Fanii lăcrimează.

Fanii lui Mihai Mălaimare sunt triști, după ce actorul și-a anunțat retragerea. Vedeta va susține un ultim spectacol, cu ocazia împlinirii a 73 de ani de viață, 50 de ani de carieră și 33 de ani de activitate la Teatrul Masca. Fanii actorului sunt impresionați.

One man show în aer liber

„Actorul și regizorul Mihai Mălaimare își ia rămas bun de la Teatrul Masca și își serbează ziua de naștere cu un one man show în aer liber, în cadrul proiectului Străzi deschise – București, Promenadă urbană 2023. În zilele de 26 și 27 august, Mihai Mălaimare va susține ultimele sale spectacole de la Teatrul Masca – teatru pe care l-a înființat în 1990, împreună cu Anca Florea.

Cunoscutul actor și regizor va susține one man show-ul ”Actorul” în aer liber, în stradă – acolo unde Masca a și început să joace încă de la înființare. Reprezentațiile vor avea loc pe Calea Victoriei (zona Muzeul Național de Istorie) de la ora 19:00. Accesul este gratuit.

Mihai Mălaimare va sărbători pe scenă împlinirea a 73 de ani

„Actorul meu se întoarce pentru ultima dată pentru că îmi era dor de scenă, așa cum o știam eu, așa cum am învățat eu să o iubesc”.

Gong final pentru Mihai Mălaimare

Mihai Mălaimare sărbătorește pe scenă împlinirea vârstei de 73 de ani, alături de celebrarea a 50 de ani de teatru și 33 de ani de Masca. După 33 de ani, cei doi oameni care au înființat în 1990 Teatrul Masca – Mihai Mălaimare și Anca Florea – se retrag din instituția căreia i-au trasat discursul estetic și traseul artistic în toți acești ani.

Ambasadorul culturii românești

De-a lungul timpului, Masca s-a impus nu numai ca un altfel de teatru care a oferit bucureștenilor singura stagiune neîntreruptă de spectacole gratuite outdoor (1990-2023), dar și prin dăruirea și talentul puse în slujba artei dramatice, impunându-se atât în țară, cât și în străinătate drept un veritabil ambasador al culturii românești.

Teatrul Masca a fost decorat cu Ordinul ,,Meritul Cultural”, Categoria D (Arta Spectacolului) în grad de Cavaler (2010) și Ofițer (2015)”, se arată în comunicatul Teatrului Masca. Evenimentul este organizat de Primăria București, prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism a Municipiului București alături de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti şi PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre