Vestea momentului în fotbal! Ronaldo își face echipă și are doi „jucători” gemeni pe drum

Vestea momentului în fotbal! Ronaldo își face echipă și are doi „jucători” gemeni pe drum
Cristiano Ronaldo vrea să-și facă echipă de fotbal! Starul fotbalului portughez – care este deja tată de patru copii – a dezvăluit recent că așteaptă încă „un set” de gemeni cu partenera sa, Georgina Rodriguez.

„Suntem încantați să vă anunțăm că așteptăm gemeni👶🏻👶🏻…”, au împărtășit sportivul, în vârstă de 36 de ani, și partenera lui, Georgina Rodriguez fanilor prin Instagram. „Inimile noastre sunt pline de dragoste – abia așteptăm să vă cunoaștem”, a mai transmis cuplul.

Fotografia care însoțește mesajul îl arată pe Ronaldo ținând imaginea unei ecografii, alături de Georgina care pare să fie… goală pușcă în așternuturi!

De asemenea, sportivul a împărtășit o a doua poză, cu el într-o cadă cu hidromasaj însoțit de copiii săi, fiul de 11 ani Cristiano Jr., gemenii de 4 ani Eva Maria și Mateo și fiica în vârstă de 3 ani, Alana Martina.

Ronaldo cu fiul Cristiano Jr., gemenii Eva Maria și Mateo și fiica Alana Martina. Sursă: Instagram

Mama fiului său cel mare, Cristiano Jr., rămâne anonimă la cererea ei, potrivit vedetei

„Cu acordul mamei, care dorește să rămână anonimă, voi avea custodia exclusivă a fiului meu”, a anunțat Ronaldo pe rețelele de socializare la momentul nașterii fiului său mai mare.

Primii gemeni, Eva și Mateo, s-au născut prin intermediul unei mame surogat.

Cuplul este împreună din noiembrie 2016.

Prestația Manchester United, de senzație!

Cristiano Ronaldo a făcut spectacol în partida pe care echipa sa, Manchester United, a câștigat-o pe terenul lui Tottenham, scor 3-0, în etapa a zecea a campionatului Angliei. Ronaldo a marcat în minutul 39 și a pasat decisiv la reușita lui Cavani, din minutul 64. Pentru echipa lui Ole Gunnar Solskjaer a mai înscris Rashford (’86) În urma acestui succes, Manchester United a acumulat 17 puncte și a urcat pe locul 5 în clasament. De cealaltă parte, Tottenham ocupă locul 8, cu 15 puncte.

Cel mai bun fotbalist din toate timpurile

Ronaldo este considerat unul din cei mai buni fotbaliști din toate timpurile, alături de rivalul său Lionel Messi. Este primul fotbalist portughez care a câștigat Balonul de Aur de cinci ori, și al doilea jucător după Messi care câștigă Gheata de aur de trei ori. La Manchester United și Real Madrid, Ronaldo a câștigat de trei ori Premier LeagueLa LigaFA Cup, de două ori Football League Cup și Copas del ReyFA Community ShieldSupercupa Spaniei, de 5 ori Liga Campionilor UEFA, o Supercupa Europei și de trei ori Campionatul Mondial al Cluburilor FIFA.

În ianuarie 2015 el a fost numit cel mai bun fotbalist portughez din toate timpurile, de către Federația Portugheză de Fotbal, în cadrul celei de-a 100-a ceremonii aniversare. 

Sursă: wikipedia