Vestea momentului în showbiz. S-au logodit!

Vestea momentului în showbiz. S-au logodit!
După divorțuri și separări, unele pe cale amiabilă și altele cu scântei, iată că vestea momentului în showbiz e alta. S-au logodit. Un cuplu celebru și-a oficializat relația, ea a primit inelul cu diamant și a spus „Da” cu toată gura.

Cântăreața americană și actrița Ariana Grande a dezvăluit că s-a logodit, anunță BBC. Artista s-a logodit cu agentul său imobiliar, Dalton Gomez, și a decis să facă marele anunț, luni, în săptămâna Crăciunului, postând mai multe fotografii pe Instagram în care se vede un inel cu perle și diamante pe mâna ei stângă. „Pentru întotdeauna și-apoi mai mult”, a scris aceasta în descrierea imaginilor.

Ariana Grande, în vârstă de 27 de ani, a început să se vadă cu Gomez de mai puțin de un an, iar de ceva vreme cuplul s-a mutat împreună, în casa din Los Angeles a cântăreței, casă achiziționată prin intermediul agentului. Semn că a ales bine.

„Nu ar putea fi mai fericiți, sunt pur și simplu atât de entuziasmați. Este o perioadă fericită pentru ei. Și părinții lor sunt încântați”, a declarat un apropiat al celor 2 pentru revista People.

Cine este logodnicul Arianei Grande

După o relație serioasă cu un alt artist, se pare că Ariana Grande își dorește alături de ea pe cineva mai pragmatic. Cântăreața a fost logodită anterior cu comicul și actorul american Pete Davidson. Cei doi nu au mai ajuns la cununie, despărțindu-se în urmă cu doi ani.

Relația cu Gomez a fost surprinsă de paparazzi în luna februarie a acestui an, cei doi fiind fotografiați sărutându-se într-un restaurant din Lost Angeles. Abia câteva luni mai târziu cei doi au apărut „oficial” împreună, dar nu la un eveniment ci în videoclipul melodiei „Stuck with U” realizat de artistă în colaborare cu cântărețul canadian Justin Bieber. Peste  o lună, artista a distribuit pe rețelele sociale prima fotografie cu iubitul ei, iar acum e cea mai fericită logodnică din America.

Dalton Gomez a fost crescut în sudul Californiei și lucrează în domeniul proprietăților imobiliare de lux.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Ce declarații de dragoste își fac Gina și Smiley în public

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp