Vești despre Horia Moculescu, spitalizat în ultima perioadă. Medicii au făcut tot ce e posibil

Vești despre Horia Moculescu, spitalizat în ultima perioadă. Medicii au făcut tot ce e posibil
Finalul anului trecut și debutul noului an a fost o perioadă dramatică pentru celebrul compozitor și creator de programe de televiziune Horia Moculescu. La scurt timp după ce am intrat în 2022, acesta a ajuns la spital.

Vedeta a fost mult timp pe mâinile medicilor, iar starea sănătății sale e precară. Abia ieșit din spital, Horia Moculescu a vorbit cu Dan Negru. Starea în care l-a găsit pe celebrul compozitor, acum octogenar, l-a marcat profund pe mai tânărul om de televiziune.

„Am vorbit ieri (n.r. marți) la telefon cu Horia Moculescu. Tocmai ieșise din spital si avea vocea stinsă… 84 de ani. I-am promis ca mâine ne întâlnim si vineri filmam pentru „Legendele”. A fost o vreme șeful divertismentului in TVR. A fost si șeful meu. Povara recunoștinței e mai de preț decât povara urii!”, a scris Dan Negru într-o postare pe Facebook.

Horia Moculescu a încheiat anul trecut pe mâinile medicilor

La începutul anului s-a aflat și motivul pentru care Horia Moculescu a ajuns la spital. La vârsta sa și având în vedere boala de care suferă, ca și viciul la care abia a reușit să renunțe, starea sa e extrem de gravă. În plus, date fiind acestea, e foarte expus unor consecințe grave în caz că se îmbolnăvește de Covid-19.

Horia Moculescu a ajuns luna trecută la spital, având grave probleme cu plămânii. El a fost conectat la aparatul de oxigen, din cauza insuficienței respiratorii. Îi scăzuse foarte mult saturația de oxigen. „Horia are probleme de sănătate din cauza vârstei înaintate, dar mai ales din cauza fumatului și a TBC-ului, de care suferă”, a declarat într-un interviu exclusiv pentru Click! Mariana Moculescu, fosta soție a maestrului.

Mariana Moculescu (53 de ani) s-a întors în România după mai bine de doi ani petrecuți în Italia. Ca să fie aproape de fiica ei, a închiriat o garsonieră pe Calea Victoriei. Nidia (30 de ani) și tatăl ei, Horia Moculescu, locuiesc în apartamentul vechi de pe strada Brezoianu.

Potrivit sursei citate, după mai mulți ani de scandaluri răsunătoare cu Horia Moculescu, Mariana s-a împăcat acum, prin intermediul fiicei sale, cu fostul ei soț.

Marele regret al lui Horia Moculescu

„Sunt o ţintă pentru COVID-19, am peste 80 de ani, am o boală de plămâni dobândită cu încredere şi cu entuziasm după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă. Am fost suspect de coronavirus. Am avut toate simptomele specifice, am fost la spital și am făcut trei teste care au ieșit negative. Iar al patrulea la Spitalul Cantacuzino, a venit rezultatul și e tot negativ”, a povestit Horia Moculescu, la finele anului trecut.

Totodată a vorbit și despre marele său regret: „Cel mai mare regret din viaţa mea este acela că am fumat. Am făcut asta vreme de 42 de ani. Este o mare prostie să fumezi. Problema a fost că fumam prea mult. Ajunsesem să fumez peste 70 de ţigări pe zi, ceea ce era enorm. Nu regret nimic, nici măcar cea de-a patra căsnicie, care mi-a fost atât de nocivă şi de toxică. Singurul regret rămâne acesta. Sunt foarte fericit că am avut tăria să renunţ la ţigări!“.