Viața amoroasă a lui Freddie Mercury. Artistul „se distra” cu oricine sau orice

Viața amoroasă a lui Freddie Mercury. Artistul „se distra” cu oricine sau orice
Freddie Mercury și Mary Austin erau profund îndrăgostiți și au rămas așa până la moartea tragică a artistului, din 1991. Când vine vorba de viața amoroasă a regretatului Freddie Mercury, se poate spune că a avut parte de toate experiențele care i-au trecut prin gând.

„Puterea mea sexuală este enormă. Mă culc cu bărbați, femei, pisici, așa-i. Mă voi culca cu orice! Patul meu este atât de mare încât pot dormi confortabil șase persoane”, a declarat cântărețul într-un interviu.

Cu toate acestea, în anul 1969, exista o singură femeie pentru el. Timida și modesta Mary Austin, pe care o întâlnise prin colegul său de trupă Queen, Brian May, în timp ce lucra în PR pentru brand-ul de modă Biba.

Adevăratul suflet pereche al lui Freddie Mercury

Freddie Mercury, pe atunci în vârstă de 24 de ani, care conducea un stand de îmbrăcăminte cu bateristul reginei Roger Taylor, a fost fermecat de Mary, în vârstă de 19 ani. Artistul a convins-o pe tânără în cele din urmă să meargă la o întâlnire cu el.

Dragostea a înflorit și s-au mutat într-un apartament înghesuit lângă piața Kensington, înainte ca Freddie să îi pună marea întrebare cu un frumos inel de jad în ziua de Crăciun, în anul 1973. Acele zile, potrivit celor care cunoșteau cuplul, au fost trăite cu intensitate, în dragoste și poftă.

Bohemian Rhapsody și iubirea dintre Freddie Mercury și Mary Austin

Scriitorul Lesley-Ann Jones, care a făcut turnee cu trupa în anii 1980 și a scris scenariul pentru filmul „Bohemian Rhapsody: the Definitive Biography”, a povestit despre iubirea dintre Freddie Mercury și Mary Austin.

„Freddie o ridica pe un piesestal, într-adevăr. Îi era devotat. Mick Rock, fotograful, obișnuia să meargă și să bea ceai cu ei și a spus că totul era teribil de dulce. Fata aducea căni și cănițe de ceai și farfurii drăguțe cu biscuiți și stăteau cu toții acolo, servind un ceai în mod corespunzător. Erau acel tip de vechi cuplu căsătorit care își va petrece mult timp în pat”, a relatat acesta.

Dar Freddie și-a dezvoltat un obicei care „a făcut ravagii în viața sa sexuală”. Artistul făcea adesea glume despre experiențele sale: „Nu a durat mult, ea nu a suportat asta. Și nu pot spune că sunt surprins!”.

Dar, în ciuda fericirii lor domestice, Mary a simțit cum lucrurile între ei se schimbă. Nunta nu a mai fost menționată și ea a început să bănuiască că Freddie era interesat de o altă femeie. Aceasta avea să afle de la Freddie însuși, că era bisexual. În timp ce Mary i-a fost un sprijin în momentul respectiv, el i-a frânt inima.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp