Totul despre viața desfrânată a fiului președintelui Joe Biden: droguri, orgii, cheltuieli exorbitante

Totul despre viața desfrânată a fiului președintelui Joe Biden: droguri, orgii, cheltuieli exorbitante
Când ne gândim la fiul unui șef de stat, cei mai mulți dintre noi avem pretenția unui personaj cel puțin integru, școlit la o universitate de top, atent la cariera sa, eventual cu un comportament familist exemplar. Nu e cazul fiului lui Joe Biden.

Viața desfrânată a a fiului președintelui Biden conținea droguri, orgii, cheltuieli exorbitante, după cum dezvăluie fosta lui iubită, o stripteuză, care povestește că bărbatul suferea după atenția tatălui său celebru, iar acest lucru i-a determinat viața depravată.

Fosta stripteuză face dezvăluiri picante!

Prietena stripteuză dezvăluie cum „băiatul lui Joe” făcea duș în timp ce era în discuții video, pe Facetime, apela la sesiuni de bronzare corporală de 800 de dolari procedura, mergea la cine scumpe la restaurantul STK din New York și participa sau organiza orgii.

O fostă stripteuză care a devenit cea mai bună prietenă și amantă a lui Hunter Biden a dezvăluit obsesia Primului Fiu pentru bronzul perfect și ultimele sale săptămâni frenetice înainte de a se dezmetici și urmărirea neobosită a aprobării tatălui său. Dezvăluirile lui Allie Kennedy includ noi detalii despre modul în care Hunter tânjea după dragostea și atenția tatălui său și despre cum s-a simțit mereu pe locul doi în fața fratelui său mai mare, Beau.

Fosta stripteuză susține că prin tot ce făcea, Hunter Biden încerca să îi atragă tatălui său atenția asupra sa, după o viață trăită în umbra fratelui

Iar când Beau a murit de cancer în 2015, Hunter a intrat într-o spirală autodistructivă care a dus la ani de zile de titluri jenante despre afaceri dubioase, consum masiv de droguri și orgii cu prostituate care au afectat președinția lui Joe Biden.

„Cred că pentru aprobarea tatălui său, ar face orice. Cred că așa a fost atât de prost încât s-a implicat în afacerea cu Rusia, China, Ucraina. El voia doar aprobarea și dragostea tatălui său”, a dezvăluit fosta stripteuză.

„Cred că a avut o viață grea. În esența lui, este o persoană moale și foarte ușor de manipulat. A fost folosit de tatăl său. Cred că îl doare inima pentru că știe asta și de aceea este atât de autodistructiv”, a concluzionat fosta prietenă.

Prietenia platonică dintre fiul președintelui Joe Biden și o fostă stripteuză

Ea a spus că Hunter nu a discutat niciodată cu ea despre afacerile sale de peste hotare – dar a fost generos în cheltuirea veniturilor: „L-am văzut împărțind bani ca și cum nu ar fi fost nimic. Mergeam cu mașina pe stradă în Los Angeles și el oprea și îi dădea unui om al străzii 100 de dolari”.

Puternic tatuată, Kennedy a făcut modeling, a apărut pe coperta revistei Inked Magazine și a fost „pacient vedetă” pentru chirurgul plastician din Miami, Dr. Leonard Hochstein, soțul vedetei din Real Housewives, Lisa Hochstein. În prezent esteticiană la New York, specializată în bronzarea prin pulverizare, ea a declarat că l-a cunoscut pe Hunter în 2017, când lucra ca stripteuză în Manhattan.

Mai multe fotografii cu ei în poziții compromițătoare, foarte multe în care fiul președintelui este în pielea goală, au apărut pe laptopul pe care el l-a abandonat într-un magazin de computere din Delaware. Ea insistă că au avut relații intime doar o singură dată, la sfârșitul celor doi ani de prietenie care i-a legat.

Biden jr. plătea 500 de dolari ca să fie „ciocolatiu”

S-au cunoscut după ce a primit un telefon de la o prietenă, spunând că un bărbat bogat îi oferea 500 de dolari pentru a se bronza cu spray în camera lui de hotel. Ea a profitat de această șansă pentru bacșișul mare, oferindu-se să presteze o muncă pentru care de obicei încasa maxim 60 de dolari.

„Avea nevoie de un spray bronzant cam la ora nouă seara. Acum știm că probabil era drogat”, a spus ea. „Am apărut și erau trei fete în camera lui. Cred că locuia în hotel în acest moment.

Allie Kennedy, fostă stripteuză, a fost prietena intimă a lui Hunter Biden

Eu i-am făcut bronzul cu spray, el mi-a dat 500 de dolari bacșiș. Și apoi mi-a dat încă 300 de dolari ca să mă ocup de celelalte fete. Mi-am zis: Doamne, tocmai am făcut 800 de dolari în 20 de minute! Bineînțeles că i-am luat cartea de vizită. (…) A întrebat: Fumezi? Eu i-am spus: La naiba, da, fumez!”, a spus ea.

„Am ieșit pe balcon și mă așteptam ca el să scoată iarbă, iar nenorocitul ăsta a scos o pipă de crack (n. cocaină).

Eu am zis: Stai puțin, nu, nu fumez așa ceva. Dar eu nu judec oamenii. Am dansat în Manhattan timp de 10 ani, am văzut de toate. Am crezut că e o chestie de petrecere. Nu am știut că era dependent decât după o lună de prietenie, când mi-am dat seama: Stai puțin, tu ești tot timpul drogat?, i-am zis”.

Ea a spus că fiul președintelui drogat și-a stricat primul bronz în acea noapte și a plătit din nou 500 de dolari pentru altul a doua zi, apoi a început să o scoată la cină, inclusiv la celebrul restaurant STK din Manhattan.

„Am devenit pur și simplu prieteni. Ori de câte ori era în oraș, mă suna, îl bronzam cu spray și apoi mergeam la cină”, a spus ea. „Nu am observat niciodată nimic ciudat. A făcut o treabă foarte bună în a se prezenta ca fiind un om decent”.

Viața desfrânată a fiului președintelui Joe Biden: droguri, orgii și amor cu cumnata

Deși s-a bucurat de generozitatea lui, Kennedy a fost tulburată de relația lui cu Hallie, văduva fostului procuror general din Delaware, Beau. Ea a spus că Hallie, în vârstă de 50 de ani, a fumat crack cu Hunter, se bronza goală și li s-a alăturat la cine. „Într-o seară ne-a lăsat pe mine și pe Hallie la masă împreună la cină”, a povestit Kennedy pentru DailyMail.com.

„Ea a alunecat lângă mine și a spus: Știu că arată ciudat. Probabil că mă judeci. Dar eu nu mi-am înșelat niciodată soțul.

A vrut să fie foarte clar pentru mine. Am spus: Ți-ai înșelat soțul sau nu, acesta este cumnatul tău. E al naibii de ciudat. Mi-a spus că au început să se cupleze ca un fel de legătură traumatică. Ea era, de asemenea, pe crack. În acea noapte, ea fuma crack și spunea: Eu nu fac asta niciodată. Eu am zis: Nu știu fată, arăți de parcă știi ce faci”.

În textele și în conversațiile telefonice înregistrate pe laptopul rătăcit al lui Hunter, Hallie se referă, de asemenea, la cumpărarea și consumul de crack. Kennedy a povestit pentru DailyMail.com cum a încercat să îl țină pe Primul Fiu departe de droguri, dar a spus că acesta a degenerat într-o „viață secretă” de desfrâu cu prostituate și cocaină crack. Hunter era obsedat de acest drog, susținând chiar că puritatea lui îl face sănătos, a mai povestit Kennedy.

Laptopul uitat de Hunter Biden într-un magazin, pe mâna presei

Înregistrările de pe laptopul lui Hunter Biden arată 13 plăți către Kennedy, în valoare totală de 18.600 de dolari, din ianuarie 2018 până în ianuarie 2019, precum și bilete de avion la clasa întâi de la Los Angeles la New York.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by George B. Tonks (@georgebtonks)

Deși Kennedy a spus că ea și Hunter erau foarte apropiați și că relația lor era în mare parte platonică, în afară de o aventură de o noapte în Los Angeles, spre sfârșitul prieteniei lor, textele de pe laptopul abandonat arată că cei doi și-au trimis unul altuia fotografii nud. Ea s-a referit la faptul că a „lins o mulțime de locuri” de pe corpul lui Hunter și că l-a sunat pe acesta la duș.

„Am flirtat cu el în mod regulat pentru a-i păstra atenția și a-l ține mai aproape, astfel încât să nu iasă cu fete din club care aveau intenții rele, făcând poze cu el leșinat”, a declarat ea pentru DailyMail.com.

Kennedy a spus că la sfârșitul anului 2018 Hunter a început să se poarte frecvent ca și cum ar fi intrat în panică și i-a spus că secrete despre el urmau să fie dezvăluite în mass-media. În decembrie 2018, New York Times a publicat un articol care dezvăluia afacerile sale cu o companie petrolieră legată de guvernul chinez, CEFC – care avea să devină ulterior centrul acuzațiilor privind implicarea președintelui în afacerile străine ale lui Hunter.

Ea a spus că ultima dată când l-a văzut a fost în jurul lunii aprilie 2019, în Philadelphia – cu o lună înainte ca el să se întâlnească și să se căsătorească cu regizoarea sud-africană Melissa Cohen. Cam în aceeași perioadă, Hunter și-a abandonat laptopul la un magazin de reparații de calculatoare din Delaware. Acesta a ajuns în cele din urmă în mâinile presei, în septembrie 2020.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre