Viața extraordinară a ginerelui playboy al lui Trump. Acum ies la iveală detalii

Viața extraordinară a ginerelui playboy al lui Trump. Acum ies la iveală detalii
Bogații cu bogații, nu se face să se amestece cu alții. Așa e de părere și una din fiicele lui Donald Trump. Aceasta e logodită cu un playboy adevărat.

Daily Mail dezvăluie cum arată viața extraordinară a ginerelui playboy al lui Trump. E moștenitorul unui imperiu de miliarde de dolari, are un frate care a apărut în The Crown și un tată care îl numește pe viitorul său cuscru „cel mai mare președinte american din ultimele timpuri”.

Michael Boulos, tânărul antreprenor arabo-american destinat să devină ginerele lui Donald Trump, provine dintr-o familie extraordinară care s-a bucurat de o bogăție imensă, dar a suferit și o tragedie de neimaginat. Tânărul de 23 de ani tocmai a pus pe degetul celei mai mici fiice a fostului președinte un inel de 1,2 milioane de dolari (880.000 de lire sterline). Diferența de vârstă dintre cei doi – Tiffany are 27 de ani – nu reprezintă niciun impediment.

Ceea ce îi dă putere e imperiul financiar al familiei sale. Afacerile lor de miliarde se întind pe o mare parte a continentului african.

Rădăcinile familiei sunt pe dealurile prăfuite din nordul Libanului. De-a lungul deceniilor, au traversat continente. Familia e cunoscută pentru un stil de viață opulent în Nigeria și SUA. Recent, mama sa a pierdut șapte membri ai familiei, la interval de câteva zile. Durerea însă nu a umbrit fericitul eveniment: logodna.

Massad Boulos, susținător înflăcărat al lui Trump

MailOnline a vorbit în exclusivitate cu tatăl magnat al lui Michael, dr. Massad Boulos, un susținător înflăcărat al lui Trump. Acesta a povestit istoria familiei sale și a vorbit despre încântarea sa pentru viitoarea căsătorie a lui Michael cu Tiffany. „Este o veste minunată, a fost o poveste de dragoste uimitoare și va continua să fie”, a spus el.

Republican de multă vreme, el l-a lăudat pe Trump drept „cel mai bun președinte din istoria recentă a SUA; și cel cu cele mai mari realizări, de departe”. Despre viitoarea sa noră spune că e „o tânără frumoasă și foarte inteligentă. Michael este foarte norocos. „Acesta este doar un capitol pe care încep acum într-o lungă călătorie de dragoste și prosperitate, sperăm”.

Copilărie exclusivistă pentru copiii Boulos

Michael, în vârstă de 23 de ani, s-a născut în Houston, Texas. E al doilea din patru frați. Copiii Boulos au fost crescuți în mare parte la Lagos. Toți frații au urmat exclusivista școală internațională americană din Lagos. Potrivit lui Massad, Fares, acum în vârstă de 30 de ani, a moștenit spiritul artistic al mamei sale, în timp ce Michael a dat mereu semne că va fi capabil să preia frâiele afacerii familiale.

„A fost întotdeauna strălucit la școală și minunat cu oamenii”, a spus el. Mai târziu, cartierul exclusivist din Ikoyi, unde se află întinsa lor casă familială, le-a oferit băieților Boulos o mare varietate de localuri de noapte de lux și baruri cu cocktailuri șic din care să aleagă. Există, de asemenea, două surori mai mici: Oriane, 20 și Sophie, în vârstă de opt ani.

Michael, viață de playboy înainte de Tiffany

Înainte de a se întâlni cu Tiffany în vara anului 2018, Michael a dus un stil de viață de playboy și avea să petreacă serile la diferite baruri din jurul Lagos, devenind unul din obișnuiții localului Spice Route. De asemenea, era cunoscut pentru pasiunile sale aeriene exotice. El și prietenii săi se îndepărtau adesea de punctele fierbinți din Mediterana, cum ar fi Cannes și insulele grecești, în chartere private.

Una din destinațiile preferate era insula Mykonos. Au existat, de asemenea, invitații la petreceri pe iahturi fabuloase din Marea Egee și Marea Mediterană. Feed-ul său timpuriu de pe Instagram arată multe excursii către Nisa și St Jean Cap Ferrat, călătorind cu jet-ski-uri și bărci cu motor.

Cine e viitorul cuscru al lui Donald Trump

Massad Boulos, născut în Kfaraakka, lângă granița libaneză cu Siria, era un copil când familia sa s-a mutat în SUA în anii ’70. Era student când s-a căsătorit cu glamuroasa Sarah Fadoul, fiica magnatului Zouhair Fadoul. Acesta și-a adus tânărul ginere în afacerea familiei, grupul Fadoul, care are acum interese în 13 țări africane, inclusiv construcții și vânzări de vehicule, asamblare și întreținere de la mașini la vehicule de deplasare a pământului și tractoare.

Între timp, Sarah, care are naționalitatea franceză prin mama ei, s-a stabilit în Nigeria și a fondat Societatea pentru Artele Spectacolului din Nigeria (SPAN). Dar în 2003, când Michael avea doar șase ani, o dublă tragedie devastatoare a zguduit familia până la rădăcinile sale. Șapte membri ai familiei au pierit. Mai întâi mătușa și unchiul ei au murit într-un incendiu cauzat de un scurtcircuit la luminile pomului de Crăciun.

Apoi, în ziua de Crăciun, cinci dintre ceilalți membri ai familiei lui Sarah, inclusiv mama și fratele ei, care zburau de la Cotonou, Benin la Beirut pentru înmormântare, au fost, de asemenea, uciși, când zborul lor charter s-a prăbușit la decolare. „A fost o tragedie îngrozitoare pentru întreaga familie”, și-a amintit Massad.

Michael, vecin cu Tom Ford în studenție

În timp ce un astfel de eveniment cataclismic i-ar fi putut determina pe unii să-și pună la îndoială credințele, Massad a spus că Sarah „a găsit alinare în religia ei și a devenit și mai devotată după accident”. Zouhair, tatăl lui Sarah, acum pensionar, locuiește în Franța.

Michael a părăsit Lagos la scurt timp după ce a terminat școala pentru a începe să studieze la Regent’s University, Londra timp de trei ani, unde a locuit într-un „apartament studențesc” de 1,2 milioane de lire sterline, cu o chirie puternică de 3.000 de lire sterline pe lună, lângă Regent’s Park.

Blocul este unul dintre favoritele studenților bogați din străinătate care frecventează London Business School sau Regent’s University și se află la câțiva pași de cafenelele la modă și de magazinele cosmopolite din St John’s Wood. Printre vecini se află Tom Ford, Damien Hirst și Sasha Baron Cohen.

Fratele actor apare și în Fantastic Beasts

Michael și-a luat licența în management global, apoi a făcut un master în management de proiect, finanțe și risc la City, Universitatea din Londra. Este posibil ca Michael să fi moștenit perspicacitatea în afaceri a tatălui și a bunicului său, dar Fares este un actor în devenire care a apărut fugitiv în The Crown, interpretând rolul non-vorbitor al regizorului Ken Russell. El enumeră rolul printre creditele sale, dar, din păcate, nu a fost nominalizat în distribuție.

El a fost văzut pe scurt într-un episod din seria 2 peste umărul lui Anthony Armstrong Jones (Matthew Goode) la o cină în care tânărul fotograf a întâlnit-o pe prințesa Margaret (Vanessa Kirby). Fares, care locuiește în centrul Londrei, a avut, de asemenea, o scurtă apariție în Fantastic Beasts. Într-un CV online, el s-a descris ca un „actor nigerian alb, format în LA”, de către antrenorul de teatru Constance Tillotson.

Ginerele lui Trump, CV impresionant pe Linkedin

CV-ul sclipitor al lui Michael este deja extins pentru un astfel de tânăr. El enumeră patru locuri de muncă pe profilul său LinkedIn. Două dintre ele legate de afacerea de familie a tatălui său. De asemenea, are un rol de director cu jumătate de normă la Groupe Fadoul, compania mamă a SCOA. Recent, a devenit vicepreședinte pentru dezvoltarea afacerilor la KT Corporation, din Connecticut, care produce filtre de apă.

O altă slujbă este cea de manager al dezvoltării afacerilor cu Royalton Investment, un  „holding de lux” cu operațiuni în Europa și Orientul Mijlociu, care se mândrește cu „cea mai mare flotă de mega iahturi din lume”. Așa cum a spus tatăl său: „Este implicat în diferite aspecte (ale afacerii de familie), dar în prezent se află în Statele Unite și lucrează la propriile sale proiecte în ultima vreme”.

Unde se va ține nunta

Ar aduce fiul său în cele din urmă noua sa mireasă înapoi să locuiască în Nigeria? „Probabil că nu, îmi imaginez că probabil se vor baza în Florida”, a spus el. Cât despre locul nunții? „Cred că va fi și în SUA, dar nu știu încă unde – cred că e încă prea devreme să știm”.

S-ar putea ca socrul Donald Trump să-și împrumute somptuosul club Mar-a-Lago pentru nunți? „Ar fi uimitor, este un loc fantastic, dar, desigur, aceasta este decizia lui, nu a mea”.

Ceva teribil s-a întâmplat cu familia Măruță. Inclusiv copiii sunt implicați

Recomandarile noastre