Vica Blochina, chinuită de fiul ei și al lui Pițurcă. Băiatul nu înțelege că a plecat în Dominicană „pe bani mulți”

Vica Blochina, chinuită de fiul ei și al lui Pițurcă. Băiatul nu înțelege că a plecat în Dominicană „pe bani mulți”
Vica Blochina vrea să le arate tuturor că nu e doar o femeie frumoasă, ci și puternică. De aceea, a acceptat să participe la unul dintre cele mai grele concursuri din România, Survivor.

Vica Blochina și-a dorit foarte mult să intre în rândul Faimoșilor, iar soarta a fost de partea ei. Blonda spune că va da tot ce va putea pentru a face parte din categoria celor mai buni concurenți. De altfel, ea a început bine și prima probă a competiției Survivor România, aducând și un punct echipei sale.

Are probleme cu băiatul

De când a ajuns în Republica Dominicană, Vica e cu gândul doar la băiatul ei, care e foarte supărat că mama a plecat la Survivor România. În acest moment, fosta dansatoare spune că cei doi nu comunică, însă e convinsă că va fi mândră de ea. ”Fiul meu nici nu mai vorbește cu mine.

Mi-a spus că dacă vin aici nu o sa mai vorbim. În timpul probei, când am văzut că mai am de dărâmat un triunghi, m-am gândit că trebuie să aduc acest punct pentru fiul meu. Și am făcut-o. O să fie tare mândru de mine. O să-i demonstrez că mama lui este cea mai bună”, a spus Vica Blochina.

Câți bani încasează Vica Blochina

Toată lumea știe că Vica nu se vinde pe bani puțini. Ea a acceptat să ia parte la concurs dar pentru o sumă foarte mare, dar asta nu înseamnă că nu o sperie multe lucruri. „Aş rămâne singură pe insulă cu Iftimoaie. Am mai fost, mă pot baza pe el. Cum am fost convinsă să merg la Survivor?

Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox. Este pentru prima oară în viața mea în care mă stresez, după ce am semnat, pentru că îmi e frică de foarte multe lucruri. Balaurii o să iasă, știu lucrul acesta. O să mă cunoască lumea, mă cunosc în situații critice, probabil cu balauri mai mari la un moment dat. Sper să mă mențin civilizată. Știu ce se întâmplă când supraviețuiești, e greu”, a spus Vica Blochina, invitată în emisiunea lui Măruță.

Recomandarile noastre