Victoria Beckham are o siluetă de invidiat! Fotografia care i-a uimit pe fani

Victoria Beckham are o siluetă de invidiat! Fotografia care i-a uimit pe fani
Victoria Beckham și-a etalat abdomenul tonifiat într-un selfie în oglindă, după un antrenament intens de fitness.

Victoria Beckham are o siluetă de invidiat. Designerul în vârstă de 46 de ani și-a arătat cu mândrie silueta atletică incredibilă. Ea era îmbrăcată într-un sutien sport roșu aprins și jambiere asortate. De asemenea, fiica ei Harper a participat la un curs de dans.

Victoria Beckham, o mamă model

Victoria Beckham le-a demonstrat tuturor că tipologia de mămică nearanjată, care nu are timp de nimic pentru că îngrijește copii, este doar dovada lipsei de ambiție. Mama model a reușit să găsească timp și pentru ea, să facă sport și să aibă grijă de silueta ei.

Bineînțeles că vedeta a găsit și câteva minute după antrenament pentru a face o fotografie rapidă după antrenamentul ei intens.

„Curs de dans pentru Harper, antrenament pentru mine! #Veebok”, a scris Victoria Beckham în descrierea fotografiei postate pe Instagram.

Imaginea sexy distribuită de vedetă pe rețelele sociale a adunat peste 100.000 de aprecieri și numeroase comentarii de la fanii ei.

Victoria și David Beckham au primit bilețele emoționante de la fiica lor

Victoria Beckham are o siluetă de invidiat. Celebrul designer și-a petrecut ziua cu Harper, singura ei fiică. Victoria și David Beckham au fost flatați de copilul lor de nouă ani în ultimele zile. Micuța le-a lăsat bilețele scrise de mână pe pat, înainte de culcare.

Harper i-a lăsat mamei sale un mesaj pe care scria: „Dragă mami, te iubesc atât de mult și ești cea mai bună prietenă a mea dintotdeauna. Îmi place când ne machiem mereu împreună, tu ești inima mea și te iubesc. Dormi liniștită și să ai visele dulci. Iubita ta, Harper”.

Victoria Beckham, o mamă mândră

Designerul de modă, în vârstă de 46 de ani, a distribuit pe rețelele de socializare imaginile încântătoare cu fiul ei. Romeo Beckham, în vârstă de 18 ani, arătă foarte elegant pe coperta celebrei reviste. Victoria Beckham, care a apărut pe numeroase coperți de revistă în timpul  strălucitoarei sale cariere, a fost în mod clar încântată să-și vadă al doilea băiat călcându-i pe urme.

Fosta vedetă Spice Girls s-a mândrit cu fotografiile fiului său la cei 28,8 milioane de adepți de pe Instagram. Victoria Beckham a scris alături de un emoji de inimă: „Mândră de tine @RomeoBeckham”.

Se vând cărțile cu James Bond. Ce preț uriaș s-ar putea da pentru colecție

Recomandarile noastre