Victoria Beckham e un „vis urât” pentru orice restaurant. Ce comandă enervează ospătarii

Victoria Beckham e un „vis urât” pentru orice restaurant. Ce comandă enervează ospătarii
Pe Victoria Beckham  o invidiază toate femeile pentru soțul ei, pentru că e bogată și frumoasă, dar mai ales pentru silueta impecabilă. Dezvăluirea Victoria Beckham care e masa ei preferată din toate timpurile.

Nu veți crede ce mănâncă Victoria Beckham și e așa suplă. Vedeta a dezvăluit marele ei secret vorbind cu Ruth Rogers pe podcastul River Café’s Table 4. Designerul de modă, în vârstă de 47 de ani, a recunoscut că este „cel mai rău coșmar” al unui restaurant, pentru că se mulțumeste cu doar o felie de pâine și câteva condimente.

Pe Twitter pentru a comenta alegerile sale dietetice au aparut reacții diverse. „Mama și cu mine credem că este dezgustător, mama mea urăște sarea, o face să tușească”, a fost unul din comentarii. Sau: „Nu-mi amintesc să fi citit vreodată un articol în care cineva să fie fascinat de pâine prăjită cu sare și legume fără gust”.

Ce mănâncă Victoria Beckham și e așa suplă

În timpul podcast-ului, fosta Spice Girl a detaliat modul în care preferă mesele simple de pâine prăjită cu cereale integrale cu sare deasupra. Sau legume gătite la abur și condimentate cu oțet balsamic.

Cât costă să te îmbraci ca să stai în casă ca și Victoria Beckham

Victoria Beckham a spus: „Asta  sunt eu, îmi plac pâinea prăjită din cereale integrale și sarea. Este acel carbohidrat care te face să te simți confortabil. Pentru majoritatea restaurantelor sunt probabil cel mai rău coșmar. Ador niște legume gătite la abur, niște oțet balsamic și apoi puțină sare. Îmi place ca lucrurile să fie gătite într-un mod foarte simplu.  Nu-mi plac uleiurile, unturile sau sosurile”.

Victoria a adăugat despre dieta ei neobișnuită: „Chiar și Gordon Ramsay, un foarte bun prieten de-al nostru, spune că nu a văzut niciodată pe nimeni așa disciplinat în legătură cu modul în care mănâncă”. Ea a continuat: „Nu sunt cea mai interesantă consumatoare de alimente, dar îmi place să beau o băutură bună la cină și asta mă face să mă simt deosebit”, notează Daily Mail.

Victoria Beckham – care e renumită pentru silueta ei – a insistat anterior pentru revista Stella că sportul zilnic este rutină pentru ea, similar cu spălarea dinților. „Mă antrenez în fiecare zi și sunt la fel de slabă și în formă ca întotdeauna”, a punctat fosta Posh Girl.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp