Victoria și David Beckham s-au despărțit? Cutremur in lumea mondenă. Imaginea zilei

Victoria și David Beckham s-au despărțit? Cutremur in lumea mondenă. Imaginea zilei
Internauții atenți la fiecare gest al preferaților lor au început să vorbească despre o posobilă separare dintre Victoria și David Beckham. Au remarcat că creatoarea d emodă a făcut un gest neașteptat.

O sursă apropiată cuplului spune pentru TMZ că nu există probleme conjugale între cei doi. Ultimul gest al Victoriei însă pare să spună altceva. Ea și-a îndepărtat recent mai multe tatuaje de pe corp, printre care și cel cu inițialele numelui soțului ei, David Beckham, pe care îl avea la încheietura mâinii. Victoria Beckham a făcut ca oamenii să se îngrijoreze că mariajul ei cu David Beckham să fie pe butuci – și totul are legătură cu ceea ce pare a fi un tatuaj decolorat.

Fanii au remarcat încheietura mâinii Victoriei Beckham săptămâna aceasta, când a făcut un tutorial pentru un ruj pe Instagram, subliniind că o parte din cerneala caracteristică pe care o poartă de obicei pe încheietura mâinii părea să fi dispărut aproape în totalitate. Ea avea tatuate inițialele „DB”, inițialele soțului ei, tatuaj pe care îl are de la cea de-a 10-a aniversare a lor.

Victoria Beckham a înlăturat tatuajul dedicat soțului ei

Din videoclip, se pare că tatuajul este în curs de îndepărtare. Încă se mai pot vedea urme ale acestuia – dar tatuajul este cu siguranță decolorat, iar până acum nu există nicio explicație. Desigur, acest lucru este încă un motiv de îngrijorare pentru unii – mai ales din cauza recentei drame a tatuajului lui Sylvester Stallone – dar publicul ar putea reacționa exagerat aici.

Adevărul este că, se pare că Victoria Beckham poartă încă o verighetă pe degetul inelar stâng. În plus, ea și David au fost fotografiați săptămâna trecută ținându-se de mână în public. Pe de altă parte, însă, el a participat singur la priveghiul reginei în urmă cu câteva săptămâni. S-ar putea să fie mult zgomot pentru nimic, dar ca să fie siguri, jurnaliștii TMZ au contactat reprezentanții lui David și ai Victoriei Beckham în legătură cu tatuajul lipsă. Până acum, nu au primit niciun răspuns.

Sursa forto: Instagram