Video. Will Smith, acuzat că a premeditat gestul violent de la Oscar! Cu puțin timp înainte să ajungă la Gală…

Video. Will Smith, acuzat că a premeditat gestul violent de la Oscar! Cu puțin timp înainte să ajungă la Gală…
Gala Oscarurilor care s-a desfășurat noaptea trecută a avut parte de o scenă incredibilă, pe scenă. Actorul Will Smith l-a pălmuit pe comedianul Chris Rock. Astăzi, toată lumea comentează incidentul. A intervenit și poliția.

Will Smith a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal datorită evoluţiei sale din filmul King Richard, îl care îl interpretează pe Richard Williams, tatăl şi antrenorul jucătoarelor de tenis Venus şi Serena Williams. Dar noaptea trecută, când Will Smith a urcat pe scenă, l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock, după ce starul de comedie făcuse o glumă pe seama soţiei lui, actriţa Jada Pinkett Smith, spunând că abia aşteaptă să o vadă într-o continuare a filmului G.I. Jane.

Încă de anul trecut, Jada Pinkett Smith apare în public cu capul complet ras, după ce a anunţat că suferă de alopecie.

Acum există solicitări ca Academia Americană de Film să îi retragă celebrului actor premiul, în urma scenei violente. Este cunoscut însă faptul că Academia, în codul său de conduită, are o viziune foarte vagă asupra violenței de orice fel.

După ce ceremonia de premiere s-a încheiat, Academia a scris pe Twitter: „Academia nu acceptă violența sub nicio formă. În această seară, suntem încântați să sărbătorim câștigătorii noștri a 94-a premii Oscar, care merită acest moment de recunoaștere din partea colegilor lor și a iubitorilor de film din întreaga lume”.

Will Smith ar fi premeditat totul și a anunțat pe rețelele sociale

Înainte să plece la ceremonia Oscarurilor, actorul Will Smith a pus o postare pe Instagram. El a distribuit un clip, cu o melodie intensă și spune: „Eu si Jada ne-am îmbrăcat frumos ca să alegem haosul”.

„Bună, tuturor. Dumnezeu mi-a dat încă o zi de trăit. Și sunt gata să le fac probleme tuturor”, se aude în fundalul clipului. Pe de altă parte, inclusiv presa străină scrie că momentul cu Smith ar fi fost regizat. Se și vede că Rock nu a avut nicio reacție după palma puternică, sa-și ducă mâna la față, de durere, de exemplu.

Poliția a anunțat ce face în acest caz

Departamentul de poliție din Los Angeles a transmis o declarație oficială despre incident. Comediantul Chris Rock, în vârstă de 57 de ani, va trebui să depună o plângere pentru a fi deschisă o investigație. „Entitățile de investigație ale LAPD au cunoștință de un incident între două persoane în timpul programului Premiilor Academiei”, transmite LAPD într-un comunicat de presă  emis după încheierea ceremoniei Oscarurilor.

„Incidentul a implicat un individ care l-a pălmuit pe altul. Persoana implicată a refuzat să depună un raport de poliție. Dacă partea implicată dorește un raport de poliție la o dată ulterioară, LAPD va fi disponibil pentru a finaliza un raport de investigație. Momentan, Chris Rock a refuzat să facă plângere. Dacă acesta se răzgândește, actorul Will Smith riscă să fie acuzat de săvârșirea unei contravenții cu agresiune, scrie presa străină.

Sursa foto / video: Instagram