Vila din Malibu este de mai mulți ani locația de vară unde Kourtney, Kim, Khloé, Kendall și Kylie se reunesc cu familiile lor, pentru a petrece împreună. Mai ales pentru copiii lor, este un prilej de a se juca împreună, mai ale într-un astfel de peisaj: verdeață, nisip, soare și apă.

 

 

În acest moment, familiile se află aici, la malul mării, cu excepția lui Kim Kardashian și Kanye West, plecați în vacanță în Republica Dominicană, împreună cu cei patru copii ai lor. Kim a ales această variantă pentru a încerca să-l evalueze pe Kanye după episoadele de bipolaritate și să-și salveze căsnicia. Vor veni și ei alături de rude în Malibu, după întoarcerea acasă.

Vila de la malul mării este închiriată. Ea aparține unei femei de afaceri, prietenă cu Kim Kardashian. Aceasta s-a decis să o scoată la vânzare, iar fotografiile au fost deja publicate pe site-urile de imobiliare.

Conform revistei Variety, prețul cerut pentru somptuoasa proprietate este de 125 de milioane de dolari. O adevărată afacere, pentru că în 2005, a fost cumpărată cu 21 de milioane de dolari. S-au făcut însă amenajări.

Vila are 350 metri pătrați de spațiu locuibil, e compusă din șapte camere, 10 băi, două piscine, o sală de sport și un SPA, deține plaja privată și o grădină imensă. Confort și lux peste tot.

Adelina Pestrițu și cea mai bună prietenă: Alexa. Fosta prezentatoare TV se mută la vilă

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri