Viorica de la Clejani fierbe! Ieri o numea „noră” pe Bia Khalifa, astăzi o umilește. Adevărul iese de sub preș

Viorica de la Clejani fierbe! Ieri o numea „noră” pe Bia Khalifa, astăzi o umilește. Adevărul iese de sub preș
Declarații de dragoste pe bandă rulantă, sute de trandafiri, promisiuni de ambele părți. Toate acestea au rămas doar o amintire pentru Fulgy și Bia Khalifa.

Cei doi foști îndrăgostiți sunt acum ca șoarecele cu pisica și scandalul e în toi. Viorica de la Clejani vrea să stea cât mai departe de toată situația.

Cu puțin timp în urmă, Bia Khalifa a fost la poliție să facă o plângere pe numele fiului Clejanilor care, spune ea, nu mai înceta cu amenințările.

Bia de la Khalifa si Fulgy, in vremurile bune

Mai mult, într-un video postat pe contul de socializare, blonda le-a cerut ajutor internauților, printr-un semn specific (cu mâna) persoanelor care vor să fie salvate.

„Fulgy a denigrat-o pe Bia în ultimul hal”

Speriată de tot ceea ce i se întâmplă, Bia n-a vrut să dea niște un fel de declarații, dar a făcut-o sora ei, Joanna, care susține că tot ceea ce spune Fulgy e o minciună. „Sora mea mai mare nu vrea să vorbească, nu a făcut-o până acum, iar dacă a răspuns la diverse provocări e din cauza faptului că trebuie să se protejeze.

Eu nu sunt persoană publică, ea pentru mine e Bia, dar pentru cei de acasă e Bia Khalifa. Simt nevoia să mă exprim față de situație pentru că Fulgy a denigrat-o pe Bia în ultimul hal.

„Fulgy a spus că a mers în Spania să întrețină relații intime pentru un cadou de 30.000 de euro”

Eu am fost cu Bia în Spania la familie, pe 17 februarie a fost ziua tatălui, i-am făcut o surpriză, am stat 4 zile cu familia, iar Fulgy a spus că a mers în Spania să întrețină relații intime pentru un cadou de 30.000 de euro. Când mă refer la denigrare mă refer la faptul că nu e adevărat ce a spus. Nu e prima, nici ultima dată când Bia primește cadouri pe Only Fans, dar platforma asta nu are nicio legătură cu orice acte fizice”, a spus Joanna, sora Biei Khalifa, pentru Spynews.

Bia Klalifa si Viorica de la Clejani

Ce spune Viorica de la Clejani

Contactată de jurnaliști, Viorica de la Clejani pare că a uitat definitiv când se fotografia alături de fosta iubită a lui Fulgy. Celebra cântăreață se ferește să intre în discuții și a declarat doar că nu știe cine e acea femeie și nu o cunoaște.

Deși cele două blonde păreau că se înțeleg foarte bine nu cu mult timp în urmă. „Nu vorbesc despre personaje despre care nu cunosc!”, a declarat Viorica de la Clejani.

Recomandarile noastre