Viorica și Ioniță de la Clejani la un pas să fie omorâți de Fulgy. Mărturisire șocantă

Viorica și Ioniță de la Clejani la un pas să fie omorâți de Fulgy. Mărturisire șocantă
Sunt cei mai nefericiți părinți și nu știu pe ce drum să o apuce. Viorica și Ioniță de la Clejani au fost la un pas de o nenorocire.

Din cei mai apreciați lăutari, au ajuns bătaia de joc a propriului copil. Ce a vrut să le facă Fulgy Vioricăi și lui Ioniță de la Clejani.

Viorica și Ioniță de la Clejani au scăpat printr-o minune. Fulgy și-a pierdut mințile

I-a șocat pe toți fanii săi cu declarația absolut șocantă. Într-un mesaj pe contul său de Youtube, băiatul Clejanilor a recunoscut că a vrut să le ia viața părinților săi. Sigur, el spune că acest lucru s-a întâmplat deoarece consumase multe droguri și își pierduse controlul. Tot tânărul a recunoscut că din cauza lui fosta iubită și-a pierdut pisica. A avut un moment de furie și atunci… Mărturisirile lui Fulgy sunt cutremurătoare.

„Deși eu le-am greșit, ei tot m-au iubit”

“Adevărul adevărat. Aș vrea să îmi cer scuze în mod public și să se afle de la mine, Fulgy. Un copil iubit, dar influențat greșit de lumea rea, adevărul adevărat. În primul rând, îmi cer scuze public părinților mei. Și regret pentru faptul că în trecut am fost la un mic pas de a le lua viața în urmă cu ceva timp.

Din cauza consumului meu abuziv de droguri din vremea respectivă atunci când am fost internat pentru prima oară la spital, ajutat de familia mea. Deși eu le-am greșit, ei tot m-au iubit, m-au ajutat și m-au sprijini”, a declarat Fulgy.

“Aș vrea să-mi cer scuze fostei mele partenere de viață și lui Dumnezeu

De asemenea, Fulgy i-a cerut iertare fostei sale iubite pentru că i-a provocat o mare durere, dar și lui Dumnezeu.

„As vrea să îmi cer scuze tot în mod public întregii națiuni românesti pentru ca am mințit. Am negat că nu sunt drogat într-o emisiune televizată la care am participat în trecut. Aș vrea să îmi cer scuze fostei mele partenere de viață pentru că a pierdut un animăluț scump, inofensiv și drag (pisica). Tot din cauza consumului meu abuziv de droguri într-un scurt moment de nervi, fără discernământ din cauza nenorocitelor de droguri.

Iar nu în ultimul rând, aș vrea să îmi cer iertare în fața lui Dumnezeu că am păcătuit. Și să îi mulțumesc că m-a adus pe drumul cel bun cu ajutorul iubirii familiei mele dragi și surorii mele scumpe. Rog toată România ca aceasta să fie singura știre care o să apară. Și să nu îmi mai implicați familia și numele lor în trecutul meu negru și regretabil.

Pe final aș vrea să promit că voi lupta toată viața mea cu aceasta boală a secolului XXI ,“Drogurile”. Și că voi fi un exemplu de urmat prin lucrurile frumoase pe care urmează să le fac, arăt, spun, demonstrez”, a fost mesajul postat de Fulgy, pe canalul lui de Youtube.

Sursă foto: antena 3

Recomandarile noastre