Viviana Sposub, exasperată de George Burcea: „Tot pe capul meu stai?”

Viviana Sposub, exasperată de George Burcea: „Tot pe capul meu stai?”
Viviana Sposub are o relație cu George Burcea, însă iată că prezentatoarea a ajuns să fie și exasperată. Chiar a dat în vileag totul zilele trecute.

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut la „Ferma” și a fost dragoste la prima vedere. După ce au ieșit din emisiune, cei doi au fost de nedespărțit. S-au carantinat împreună când au avut Covid, apoi și-au petrecut aproape tot timpul împreună. Ba chiar Vivi i-a făcut cunoștință cu mama, dar și cu sora ei. Acum, Viviana Sposub a spus că este exasperată de George Burcea. 

Totuși, cei doi fac cam totul împreună și par să se înțeleagă de minune. Ba chiar Vivi spunea recent că se gândește deja la posibilitatea unei nunți. „Cum mi-am întâlnit sufletul pereche într-un reality show la televizor? Eu chiar mă văd măritată, tânără să fiu! Anul ăsta nu… mai sunt chestii de rezolvat şi apoi. Nu, încă nu ne-am mutat împreună! Cu George mă înţeleg de minune!”, a mărturisit Viviana recent. 

Viviana Sposub, exasperată de George Burcea. Stă pe capul ei, la propriu!

În urmă cu câteva zile, Viviana și George Burcea au decis să plece în vacanță câteva zile, la un hotel de lux din Prahova. Și-au făcut bagajele, iar odată ajunși acolo au ales să meargă la Spa. Echipați fiecare cu halatul lui, cei doi au făcut o sesiune foto în lift. 

Acolo, s-a lăsat cu glume din partea Vivianei, dar și cu replica savuroasă a lui George Burcea. „Și în vacanță tot pe capul meu stai?”, l-a întrebat, exasperată, Viviana pe George, făcând aluzie la poziția în care au făcut poza. Răspunsul lui Burcea a fost prompt și la obiect. „Mereu pe capul tău”, a venit replica fostului soț al Andreei Bălan.

Deși au deja câteva luni bune de relație, cei doi pare că se iubesc la fel de mult și nu și-au pierdut simțul umorului, ba din contră. Știu în continuare cât de important este să existe și momente de amuzament într-un cuplu. 

Foto: Instagram

Viorica Dăncilă s-a înfipt în BNR, lângă guvernatorul Mugur Isărescu. Urmează încă două VIP-uri politice

Recomandarile noastre