După ce George Burcea a aflat nefericita veste, iubita lui s-a dus să își facă și ea testul. Din păcate, rezultatul nu s surprins-o pe Viviana. Vedeta a primit de asemenea, un rezultat pozitiv la Covid-19.

Viviana Sposub și George Burcea se află în izolare

Ca și George, starea ei de sănătate este una foarte bună, iar singurele simptome au fost în urmă cu doar câteva zile când a prezentat mici semne de răceală. 

„Ieri, după ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul și mi-a fost confirmat faptul că am și eu virusul. Momentan ne simțim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolați la domiciliu. Vă ținem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment”, a spus Viviana.

În acest moment, problema lui George este alta. E îngrijorat și pentru faptul că, în urmă cu o săptămână s-a dus și și-a văzut fetițele, fiindcă cea mare a împlinit 4 ani. Deocamdată, Andreea Bălan nu i-a dat nicio veste. Iar pe rețelele de socializare nu a scris nimic despre copii sau Covid, a făcut doar reclame de produse și a promovat emisiunea Te cunosc de undeva.

Povestea de dragoste a început la Ferma

Cu toate că George Burcea este în plin divorț cu Andreea Bălan, a decis să-și refacă viața alături de tânăra Viviana Sposub. Destinele celor doi s-au intersectat în cadrul show-ului difuzat de PRO TV, Ferma.

S-au văzut și s-au plăcut, așadar George și Viviana apar în fața camerelor de luat vederi ca doi porumbei îndrăgostiți până peste cap. După cum pare, relația lor merge pe drumul potrivit și cei doi devin din ce în ce mai fericiți.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri