Vrăjitoarea Melissa a surprins juriul de la „Chefi la cuțite”. Le-a dat în cărți celor 3 chefi

Vrăjitoarea Melissa a surprins juriul de la „Chefi la cuțite”. Le-a dat în cărți celor 3 chefi
Sezonul cu numărul nouă din „Chefi la cuțite” vine cu o serie de apariții incendiare. Vrăjitoarea Melissa i-a surprins pe toți cu preparatul ei în cea de-a 12-a ediție a emisiuni.

Vrăjitoarea Melissa a surprins juriul de la „Chefi la cuțite”. Gospodina a făcut senzație în ediția 12 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Ea a gătit pește și i-a surprins pe jurați.

A ghicit că va primi cele trei cuțite

Vrăjitoarea Melissa a surprins juriul de la „Chefi la cuțite”.  Pe numele său real Mincă Rada, vrăjitoarea Melissa a câștigat simpatia celor trei chefi cu o saramură de pește. Aflându-se în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”, gospodina a dezvăluit faptul că a ghicit deja că va primi trei cuțite din partea juraților.

Ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, vrăjitoarea Melissa a gătit saramură de pește. Mincă Rada a dezvăluit mai multe despre ghiocul său, vechi de peste o sută de ani, dar și despre cum se face un ritual de dragoste. 

A gătit alături de fiica sa

De asemenea, vrăjitoarea Melissa a ales să gătească împreună cu fiica sa. În timp ce a pregătit totul, femeia a dezvăluit mai multe detalii despre ea și familia ei

„Am o familie foarte numeroasă și sunt foarte, foarte fericită. Am patru băieți și o fată, cinci copii în total, și sunt bunică de patru nepoței (…). Am niște nurori foarte harnice, respectul contează foarte mult. 

Eu le-am explicat să aibă baticul legat frumos pe cap, să fie fardate, rujate, să aibă bijuteriile pe ele, să aibă șorțul pus în față și așa să meargă să pregătească micul dejun pentru toată casa. Respecți cumnat, cumnată, socru și soacră. Nu stai dezordonată”, a dezvăluit vrăjitoarea Melissa în timp ce a gătit.

Și-a făcut operație de micșorat stomacul

La un moment dat, Mincă Rada avea greutatea de 106 kilograme. Din cauza kilogramelor în plus, nu mai putea să își ia fustele crețe, foarte iubite de ea. Prin urmare, a decis să își facă operație de micșorat stomacul. Chiar dacă nu a mai putut mânca precum înainte, aceasta a continuat să gătească mereu cu aceeași pasiune.

Vrăjitoarea Melissa a dat în cărți. A aflat că Scărlătescu nu are cununiile legate și că încă nu și-a găsit ursita. Despre Florin Dumitrescu, în schimb, a aflat că nu va câștiga sezonul 9 al emsiunii „Chefi la cuțite. La final, pentru rețeta sa de saramură, concurenta a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe, în bootcampul „Chefi la cuțite” din sezonul 9.

Primul centru de vaccinare non-stop a fost deschis. Ce se întâmplă și cine poate veni aici