Vreți să aveți un Crăciun liniștit și fără stres? Iată cum să scăpați rapid de energiile negative

Vreți să aveți un Crăciun liniștit și fără stres? Iată cum să scăpați rapid de energiile negative
Sunteți la un pas de Crăciun și vreți să fie unul de neuitat? Întâi de toate, trebuie să vă purificați locuința.

Curățarea și purificarea casei înainte de Crăciun vă ajută să aveți sărbători cu multă liniște și bucurie în suflet.

Vreți să aveți un Crăciun liniștit și fără stres? Iată cum să scăpați rapid de energiile negative

De cele mai multe ori persoanele se plâng că atunci când vin sărbătorile de Crăciun ceva parcă se întâmplă și, în loc să fie bine, încep tot felul de discuții. Cum să le țineți deoparte? Purificându-vă locuința și curățând-o de tot ceea ce este rău. Pentru lucru care trebuie făcută este curățenia fizică, aerisirea casei și, dacă este cazul puteți să o și rearanjați. Așadar, deschideți ferestrele cât mai larg cu putință și cât mai des.

Aruncați obiectele care nu vă sunt de folos

Dacă aveți obiecte încărcate emoțional și sunt o sursă de energie negativă e cel mai bine să renunțați cât mai repede la aceste lucruri. Fie că le donați cuiva, fie că le aruncați.

De asemenea, scăpați și de lucrurile care sunt deteriorate și scăpați și de hainele care mult prea uzate pentru a le purta. E important să aveți cât mai mult spațiu pentru a permite energiei să circule așa cum trebuie.

Ierburile și rășinile îndepărtează energiile negative

După ce ați terminat curățenia fizică, începeți purificarea propriu zisă a casei. Cele mai bune plante folosite pentru a alunga energia negativă și a alunga entitățile de vibrație joasă sunt salvia, mirul, tămâia sau palo santo. Aprindeți lumânări și candela, cerând luminii să vă protejeze casa și pe toți cei care locuiesc în ea.

De mare ajutor vă sunt și uleiurile esențiale, care vă ajută să împrospătați aerul din casă, dar vă dă și o stare fizică și emoțională foarte bună. Specialiștii spun că sunetul bolului tibetan alungă energiile negative și atrage energia pozitivă reușind să echilibreze yin-ul și yang-ul. E foarte important pentru purificarea casei să faceți semnul crucii pe pereții casei și veți constata cum starea de bine se instalează.

Recomandarile noastre