Walter Zenga, de la viața perfectă, la omul abandonat chiar și de familie. Fiul său i-a dat cea mai mare lovitură

Walter Zenga, de la viața perfectă, la omul abandonat chiar și de familie. Fiul său i-a dat cea mai mare lovitură
Viața nu îi oferă surprize prea plăcute lui Walter Zenga, în ultima perioadă. Fostul mare portar italian a fost părăsit de soție, iar acum cineva foarte important pentru el i-a făcut bucata.

De la viața perfectă, în Dubai, Walter Zenga a ajuns să fie abandonat chiar și de familie. Fiul său i-a dat cea mai mare lovitură, iar fostul mare portar italian s-a văzut nevoit să reacționeze public după ce s-a dezvăluit că nu a fost prezent la nunta fiului său, Nicolo.

Zvonurile care s-au împrăștiat în public au fost că Nicolo nici măcar nu și-a invitat tatăl la cel mai fericit moment din viața lui de adult. Zvonurile sunt justificate având în vedere relațiile tensionate dintre cei doi. Zenga este tatăl a cinci copii.

Walter Zenga, reacție pe rețelele de socializare

„Nu-mi place să răspund pe rețelele de socializare și să nu neg nici măcar știrile neadevărate. Nicolo şi Marina, vă doresc tot binele lume. Altora le lăsăm „gustul” vorbirii de a spune lucruri fără sens. Ne vedem în curând la Milano. Ne vedem în curând şi luăm cina înainte de Crăciun”, a scris Walter Zenga pe contul său de socializare. El a făcut și o glumă, la adresa fiului: „Ciudat, dar sunt la Dubai. Ah, da, nu ştiaţi, şi de asta v-aţi căsătorit fără să mă invitaţi la nuntă”.

Ce îi spune fiul, Nicolo, tatălui său

Nicolo Zenga a ținut și el să intervină în toată tevatura. El a explicat de ce s-a căsătorit în cerc restrâns și de ce nu l-a invitat la nuntă nici pe tatăl său, celebrul Walter Zenga.

„Am vrut să avem o ceremonie intimă. Ceva ce să fie doar al nostru și împărtășit doar martorilor și domnișoarelor de onoare. Din păcate, familia Marinei nu a putut fi prezentă și din acest motiv am decis să păstrăm acest moment doar pentru noi”, a scris Nicolo pe reţelele de socializare.

Sursa foto: Instagram

Parteneri