William și Kate, oficial împreună abia la 11 ani de la căsătorie. Dovada a fost expusă în Cambridgeshire

William și Kate, oficial împreună abia la 11 ani de la căsătorie. Dovada a fost expusă în Cambridgeshire
E oficial: William va fi pentru eternitate alături de Kate. Sigur, așa s-a presupus încă de când cei doi s-au căsătorit, în aprilie 2011. Dar acum e și mai oficial, dacă se poate spune așa.

Acum este literalmente adevărat… Pentru că familia regală tocmai i-a imortalizat pe Will și Kate în primul lor portret oficial!

Ducele și Ducesa de Cambridge au confirmat de curând că opera de artă, care îi arată strâns lipiți unul de altul, se află acum într-un muzeu din Cambridge. Cei doi au și pozat la inaugurare alături de piesa pictată de artistul portretist britanic Jamie Coreth.

„A fost cel mai grozav privilegiu din viața mea să fiu ales să pictez acest tablou”, a spus Coreth într-un interviu.

„Am vrut să îi portretizez pe Altețele Lor Regale într-o manieră în care să pară atât relaxate și abordabile, cât și elegante și demne. Piesa a fost comandată ca un cadou pentru oamenii din Cambridgeshire și sper că se vor bucura de ea la fel de mult pe cât mi-a plăcut mie să o creez.”

Artistului pare că i-a reușit să transmită acel sentiment de echilibru între viața publică și cea privată a multiubiților duci, ce ziceți?

E drept că alții au spus că fețele regale sunt desenate cam înfricoșător.

Ținutele surprinse în tablou sunt reale

Pe Coreth l-a inspirat vizita cuplului din 2020 la Guinness Storehouse, Irlanda, când Middleton a purtat o rochie verde strălucitoare, iar William a îmbrăcat un costum bleumarin.

Cele două jumătăți ale cuplului stau lipite în portretul oficial, însă fără să se uite precum îndrăgostiții la prima întâlnire, ochi în ochi. În fond, deja au trei copii împreună…

William e ușor detașat, Kate pare alertă, amândoi se uită în depărtare, fără să pară că nu ar vedea zări senine.

Din portret răzbate mai ales unitatea regală și mai puțin afecțiunea pe care și-o poartă, însă e adevărat și că William și Kate nu au fost niciodată cunoscuți pentru manifestările lor publice de afecțiune.

William și Harry, tot mai distanți

Despre lipsa de afecțiune dintre William și fratele său, totuși, putem specula zilele acestea. Surse apropiate familiei regale spun că William abia a petrecut timp cu Harry când acesta din urmă s-a întors în Regatul Unit luna trecută. Și au adăugat pentru In Touch că William „nu mai știe cine este Harry și încrederea dintre ei s-a sfărâmat”.

Interviul dorit de Meghan Markle, dat lui Oprah Winfrey, a distrus relația celor doi frați

„Nu se vor recupera niciodată din pagubele deja făcute”, a spus sursa, referindu-se în mod special la unele remarci pe care Harry le-a făcut la faimosul show al lui Oprah Winfrey anul trecut despre familia sa „infamă”. Ba mai mult, în spatele ușilor închise, toată lumea „se pregătește pentru o confruntare”, a adăugat acea persoană din interior, iar ziariștii speculează că tonul persoanei cu dezvăluiri avea o notă amenințătoare: „Harry, păzea!”

Foto: Twitter