Hugh Jackman, actorul din Logan și X- Man, Wolverine se testează pentru cancer. Iar acesta e localizat într-un loc cât se poate de neplăcut. El a suferit o biopsie pe nas luni, la decizia  medicilor săi. Actorul și-a informat fanii cu privire la starea sa de sănătate la mai puțin de opt ani după ce a dezvăluit o poveste din trecutul său legată tot de cancerul de piele.

Producătorul și actorul originar din Sydney, Australia, în vârstă de 52 de ani, a publicat o imagine pe Twitter cu textul „Câteva rugăminți: vă rog să faceți des verificări ale pielii, vă rog să nu credeți că nu vi se poate întâmpla și, mai ales, purtați protecție solară”. Într-un clip care însoțea postarea, Jackman a tras în jos o mască de protecție pentru a dezvălui un bandaj mic pe nas cu care s-a ales în urma procedurii.

„Tocmai am fost să-i văd pe Lisa și Trevor, uimitorii mei doctori dermatologi”, a spus actorul în clip.  „Au văzut ceva puțin neregulat, așa că au făcut o biopsie. Deci, dacă vedeți o fotografie cu mine, nu vă speriați.  Vă mulțumesc pentru îngrijorare, vă voi anunța ce se întâmplă, dar ei cred că este bine”, a mai spus actorul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

El și-a îndemnat fanii să rămână la curent cu situațiile lor de sănătate, încheind clipul spunând: „Amintiți-vă, mergeți la control regulat și purtați protecție solară – nu fiți ca mine în copilărie”.

Wolverine se testează pentru cancer

Actorul a vorbit în trecut despre lupta sa împotriva cancerului de piele, deoarece a fost tratat pentru un carcinom bazocelular în noiembrie 2013. El a dezvăluit momentul de calvar din 2015, spunând că a fost supus controalelor „la fiecare trei luni” în urma diagnosticului inițial. „Este noul normal pentru mine”, a spus el. Doctorul meu spune că probabil voi avea mai multe și, dacă aceasta este crucea de purtat în viață, atunci asta e”.

Jackman a adăugat: „Este întotdeauna un șoc doar să auzi cuvântul cancer.  A fi australian este un lucru banal.  Nu am purtat niciodată protecție solară în copilărie, așa că am fost un prim candidat pentru asta.”

El a declarat pentru ABC News în 2015 că în copilăria sa totul se întâmpla „în aer liber”. Și că unguentele de protecție, precum protecția solară, nu erau o prioritate în familia sa.

„Nu cred că tatăl sau mama au cumpărat vreodată ceva de genul ăsta. Și nu ne-au pus să ne îmbrăcăm pentru a ne proteja în mod deosebit de razele soarelui”, a spus el.  „Lucrul pe care mi-l amintesc cel mai mult, era legat de regula că nu aveai voie să înoți în decurs de o jumătate de oră după ce ai mâncat. Lucru care nu este decât un mit.”

Sursa foto: Instagram, Twitter

Cum vă pregătiți mașina pentru vacanță. La ce trebuie să fiți atenți

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp