Wolverine se testează pentru cancer și dă sfaturi pentru toată lumea

Wolverine se testează pentru cancer și dă sfaturi pentru toată lumea
Actorul este supus unei biopsii pe fondul unor suspiciuni de cancer de piele. El vrea să pară optimist, însă nu e prima oară când are probleme cu boala.

Hugh Jackman, actorul din Logan și X- Man, Wolverine se testează pentru cancer. Iar acesta e localizat într-un loc cât se poate de neplăcut. El a suferit o biopsie pe nas luni, la decizia  medicilor săi. Actorul și-a informat fanii cu privire la starea sa de sănătate la mai puțin de opt ani după ce a dezvăluit o poveste din trecutul său legată tot de cancerul de piele.

Producătorul și actorul originar din Sydney, Australia, în vârstă de 52 de ani, a publicat o imagine pe Twitter cu textul „Câteva rugăminți: vă rog să faceți des verificări ale pielii, vă rog să nu credeți că nu vi se poate întâmpla și, mai ales, purtați protecție solară”. Într-un clip care însoțea postarea, Jackman a tras în jos o mască de protecție pentru a dezvălui un bandaj mic pe nas cu care s-a ales în urma procedurii.

„Tocmai am fost să-i văd pe Lisa și Trevor, uimitorii mei doctori dermatologi”, a spus actorul în clip.  „Au văzut ceva puțin neregulat, așa că au făcut o biopsie. Deci, dacă vedeți o fotografie cu mine, nu vă speriați.  Vă mulțumesc pentru îngrijorare, vă voi anunța ce se întâmplă, dar ei cred că este bine”, a mai spus actorul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

El și-a îndemnat fanii să rămână la curent cu situațiile lor de sănătate, încheind clipul spunând: „Amintiți-vă, mergeți la control regulat și purtați protecție solară – nu fiți ca mine în copilărie”.

Wolverine se testează pentru cancer

Actorul a vorbit în trecut despre lupta sa împotriva cancerului de piele, deoarece a fost tratat pentru un carcinom bazocelular în noiembrie 2013. El a dezvăluit momentul de calvar din 2015, spunând că a fost supus controalelor „la fiecare trei luni” în urma diagnosticului inițial. „Este noul normal pentru mine”, a spus el. Doctorul meu spune că probabil voi avea mai multe și, dacă aceasta este crucea de purtat în viață, atunci asta e”.

Jackman a adăugat: „Este întotdeauna un șoc doar să auzi cuvântul cancer.  A fi australian este un lucru banal.  Nu am purtat niciodată protecție solară în copilărie, așa că am fost un prim candidat pentru asta.”

El a declarat pentru ABC News în 2015 că în copilăria sa totul se întâmpla „în aer liber”. Și că unguentele de protecție, precum protecția solară, nu erau o prioritate în familia sa.

„Nu cred că tatăl sau mama au cumpărat vreodată ceva de genul ăsta. Și nu ne-au pus să ne îmbrăcăm pentru a ne proteja în mod deosebit de razele soarelui”, a spus el.  „Lucrul pe care mi-l amintesc cel mai mult, era legat de regula că nu aveai voie să înoți în decurs de o jumătate de oră după ce ai mâncat. Lucru care nu este decât un mit.”

Sursa foto: Instagram, Twitter

Cum vă pregătiți mașina pentru vacanță. La ce trebuie să fiți atenți