Woops! Kylie Jenner și Hailey Bieber, pe lista „Vedete rele”

Woops! Kylie Jenner și Hailey Bieber, pe lista „Vedete rele”
Lumea ospătarilor este tratată adesea dizgrațios, mai ales de către vedete. Julia Carolan, fostă hostess la „Manhattan restaurant”, a decis să aducă la cunoștință oamenilor, în mediul online, despre cum se comportă starurile de la Hollywood atunci când ies să ia masa în oraș.

Julia Carolan a realizat câteva videoclipuri pe care le-a postat ulterior pe TikTok, trecând în revistă diverse celebrități pe care le-a întâlnit în timpul lucrat de ea în acel restaurant.

De la Beyoncé până la Gigi și Bella Hadid, Julia Carolan a evaluat celebritățile, notându-le comportamentul de la 1 la 10. În mare parte, scorurile au fost bune, cu mici excepții, cum ar fi o recenzie deosebit de dură asupra modelului Hailey Bieber.

„Acest lucru va fi controversat. Am întâlnit-o de mai multe ori, iar de fiecare dată aceasta nu a fost deloc drăguță. Chiar am vrut să o plac, dar am notat-o cu 3,5 din 10. Scuze.”, spune hostessa Julia în recenzia sa.

Supermodelul Hailey Bieber, soția lui Justin Bieber, a ajuns să vadă videoclipul devenit viral și a comentat cu o scuză pentru comportamentul pe care l-a avut: „Tocmai am dat peste acest videoclip și vreau să spun că îmi pare rău dacă am avut vreodată o atitudine rea. Nu a fost niciodată intenționat!”.

O altă celebritate a clanului Kardashian, Kendall Jenner, a primit, de asemenea, un rating scăzut. „Asta este din păcate încă o experiență proastă. Obișnuia să vină acolo tot timpul și era destul de rece față de personal. Avea de obicei o persoană pusă să vorbească cu personalul, ea nu comunica direct. Îi voi oferi beneficiul unei îndoieli și voi crede că era pur și simplu rușinoasă.”, povestește Julia Carolan despre supermodel, înainte să îi ofere nota 4.

O altă vedetă din aceeași familie Kardashian, care se află pe lista recenziilor rele, este milionara ce a fondat „Kylie Cosmetics”, Kylie Jenner. „A fost ok, dar a lăsat bacșiș 20 de dolari la o cină de 500 de dolari. Faceți ce vreți cu informația asta. Îi dau un 2 din 10.”

Pe lista „absolvenților în bune maniere”, se află Nick Jonas notat cu un comportament „obișnuit” primind 8 din 10. Surorile Hadid au primit 10 cu felicitări: „Amândouă au fost atât de drăguțe, încât nu am destule lucruri frumoase de spus despre ele. Atât de politicoase și prietenoase cu personalul, comportament rar întâlnit la celebrități din păcate.”

„Premianta clasei” nu este nimeni alta decât regina, Queen B.

Beyoncé Knowles-Carter a primit 10.000.000 de 10. „Nu am vorbit prea mult. Ea și Jay-Z au intrat și i-am condus la masa lor. S-a asigurat să îmi ofere un zâmbet uriaș și un <Mulțumesc!> la plecare. Este foarte frumoasă!”, povestește Julia Carolan despre întâlnirea cu artista.