Wow! Ce iubită și-a făcut Cătălin Cazacu. Nu s-ar fi așteptat nimeni să arate așa. Motociclistul a scos-o în lume

Wow! Ce iubită și-a făcut Cătălin Cazacu. Nu s-ar fi așteptat nimeni să arate așa. Motociclistul a scos-o în lume
Indiferent cât au încercat Ramona Olaru și Cătălin Cazacu să-și salveze relația, nu s-a mai putut, iar cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite.

După ce Ramona Olaru a petrecut week-end-ul trecut cu noul iubit, s-a aflat și cine e femeia care se află acum lângă Cazacu.

Ramona și Cătălin au trecut repede peste despărțire, deși blonda s-a afișat pe unde a putut cu superbul său inel de logodnă. Cunoscut ca un bărbat după care oftează multe femei, Cazacu și-a găsit rapid o înlocuitoare pentru Ramona Olaru, așa că acum se pare că se iubește cu o superbă colegă de la Antenă.

Elisa Alexandra Roman, noua cucerire a lui Catalin Cazacu

E vorba de o reporteriță sexy, alături de care Cătălin Cazacu ar trăi o poveste de dragoste de aproape o lună. Sursele spun că lucrurile sunt serioase, pentru că Elisa Alexandra Roman s-ar fi mutat deja în apartamentul motociclistului, ba chiar ar fi postat pe rețelele de socializare imagini cu cei doi, ba chiar și o fotografie în care îl ține de mână.

Catalin Cazacu și noua iubită, la concertul fetelor de la ASIA

A scos-o în lume la concertul fetelor de la ASIA

Cei doi au fost văzuți la concertul fetelor de la trupa ASIA și păreau că sunt atinși de versurile melodiilor. Cătălin Cazacu și noua sa iubită par extrem de îndrăgostiți și nu puține au fost momentele în care blonda și-a sprijnit capul pe umărul motociclistului. De asemenea, l-a urmărit cu privirea când acesta s-a ridicat de pe scaun și a ieșit pentru puțin timp din sală.

Ramona Olaru l-a uitat definitiv pe fostul logodnic

Ramona Olaru e parcă mai îndrăgostită ca niciodată alături de noul iubit și le-a arătat tuturor cât de frumos se comportă cu ea și o face să se simtă ca o prințesă. Cei doi au fost plecați la Budapesta week-end-ul care a trecut, iar Ramona s-a fotografiat într-o cameră dintr-un hotel de cinci stele cu un imens buchet de trandafiri roșii, dar a făcut și un tur al restaurantului luxos în care a luat micul dejun.

Pentru că au existat și cârcotași care i-au spus că l-a uitat prea repede pe Cazacu, ea a dat de înțeles că primul care a greșit a fost Cătălin. „După posibilități. Și crede-mă, eu m-am mișcat greu tare…dar rămân o lady și nu vorbesc, doar mă bucur de viață!”, a spus fosta parteneră a lui Cătălin Cazacu. Poate de data asta va fi cu noroc pentru foștii parteneri de viață, iar Ramona își va vedea visul împlinit și va deveni cea mai fericită mamă.

Recomandarile noastre