Wow, ce reacție a stârnit Dan Chișu printre bărbați după ce a anunțat ce vaccin a făcut! Comentarii fără perdea!

Wow, ce reacție a stârnit Dan Chișu printre bărbați după ce a anunțat ce vaccin a făcut! Comentarii fără perdea!
Dan Chișu face valuri după ce s-a vaccinat, luni dimineață. Actorul, regizorul și producătorul român a avut un mesaj foarte interesant pentru fanii lui. El a anunțat ce i s-a întâmplat.

E halucinant ce reacție a stârnit Dan Chișu printre bărbați după ce a anunțat ce vaccin a făcut. În vârstă de 65 de ani, acesta s-a vaccinat contra COVID-19.  Pentru a-i încuraja pe bărbații de vârsta lui să accepte imunizarea a făcut o glumă deocheată. Chișu a povestit efectele „adverse” ale vaccinului. Mesajul lui a stârnit valuri de ironii și comentarii.

„Am 65. M-am vaccinat cu Pfizer. Am fost întrebat dacă vreau poză pentru ca să conving oamenii că e bine să se vaccineze. Am spus că n-am brand că conving pe cineva. Ce vreau să spun bărbaților de peste 65. Pfizer e bun. Sunt ăia care au inventat Viagra și cred că au folosit aceleași recipiente ca să fabrice vaccinul. Altfel nu-mi explic erecția de azi-dimineață”, a scris Dan Chișu pe contul său de Facebook.

Ce reacție a stârnit Dan Chișu printre bărbați

Imediat bărbații care-l urmăresc i-au servit replici. Care mai de care. Printre zecile de comentarii unul a fost lăsat de Mihai Bobobete. „Da , da, cum să nu… cum zici tu, Dane, dar să nu uiți că, acum doi ani, a fost la fel și când te-am rugat să-mi dai poza cu erecția, ai spus că, de fapt, ți se inflamase buricul și te-ai dus în eroare! ;))) Plus că Pfizer ăștia au compensat invenția Viagrei cu Xanaxul”, a scris îndrăgitul actor din Las Fierbinți.

Nici Liviu Mihaiu nu s-a lăsat invitat să comenteze. „Vrem poze cu erecția!!- sunt mult mai convingătoare decât brandurile încordate…”, a comentat acesta.

„Astea nu-s efecte adverse, sunt efecte perverse!”, a continuat discuția Bogdan Naumovici. „E un proces normal post-vaccinare, se trezește înaintea ta ca să caute semnal 5G.”,i-a scris comediantul Dan Frînculescu. Glumele pe această temă au continuat pe pagina de Facebook a lui Dan Chișu.

Dan Chișu are și alte motive de bucurie

Cu efecte post vaccin sau nu, cunoscutul om de film are motive de bucurie. El are o soție cu aproape două decenii mai tânără. Alina Chivulescu, 46 de ani, și Dan Chișu au avut o legătură amoroasă în urmă cu puțin peste 20 de ani. S-au reîntâlnit ulterior și s-au căsătorit, în 2018, convinși că locul lor e împreună.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Cu cine se giugiulește Anamaria Prodan în America

Recomandarile noastre