Wow! Surpriză pentru Catherine Zeta Jones în camera de hotel din București: Michael Douglas…

Wow! Surpriză pentru Catherine Zeta Jones în camera de hotel din București: Michael Douglas…
Una dintre cele mai frumoase actrițe din industria mondială a filmului, Catherine Zeta Jones, se află la București pentru filmarea peliculei „Familia Addams”, în care o joacă pe „întunecata” Morticia. Aflându-se departe de casă, soțul ei - celebrul Michael Douglas, a decis să-i facă o surpriză!

Actrița britanică, laureată cu Premiul Oscar pentru prestația feminină din musicalul Chicago, simte dorul de casă, deși programul ei la filmările pentru „Familia Addams” este foarte încărcat. Ea a profitat de momentele ei libere pentru a vizita România, făcând, de exemplu, un drum la Castelul Peleș, dar lipsa familiei își spune cuvântul.

Soțul ei, celebrul actor Michael Douglas, a decis să-i facă o surpriză romantică, care să o lase mută de uimire chiar în momentul în care pășește în camera ei de hotel.

Douglas a luat legătura cu hotelul din România și i-a trimis frumoasei sale soții un buchet imens de trandafiri albi.

Zeta Jones a fost foarte impresionată de moment și l-a împărtășit cu fanii ei. „Mi-ai făcut ziua mai bună! Pupici pentru soțul meu!”, i-a transmis actrița lui Michael Douglas.

„Când vii acasă după o lungă zi de muncă la… Flori! Dragul meu soț mi-a trimis aceste flori pentru a mă face fericită!  Mulțumesc, iubitule!”, i-a transmis ea lui Michael Douglas.

Catherine Zeta Jones și-a salutat fanii români de la înălțime. Ce a făcut vedeta la București

După multe așteptări, filmările pentru seria „Wednesday”, în regia lui Tim Burton, au început. Catherine Zeta Jones a ajuns și ea la București și le-a făcut o surpriză neașteptată fanilor săi. Actrița s-a filmat la primele ore ale dimineții, pe o clădire din centrul Bucureștiului, 100% naturală. Actrița  a ales să nu se fardeze, pentru că urma să intre pe mâinile specialiștilor, care au transformat-o în Morticia Addams.

„Dar afară… frumosul București. Bună dimineața”

„Soarele nu a răsărit încă în București, dar eu sunt gata să mă duc la păr și machiaj pentru pentru a deveni Morticia Addams. Dar afară… frumosul București. Bună dimineața!”, a scris actriţa pe rețelele sociale.

La premiile Emmy, Catherine a mărturisit că este extrem de fericită că va lucra cu Tim Burton. Dar și cu „designerul de machiaj și costume cu care am mai colaborat, cu Luis Guzmán, care-l va interpreta pe Gomez, și cu care am făcut echipă în Traffic. Va fi o echipă grozavă. Aștept cu nerăbdare”.