Zina Dumitrescu se răsucește în mormânt din cauza fiului. Ce au făcut cei de la azil în memoria designerului

Zina Dumitrescu se răsucește în mormânt din cauza fiului. Ce au făcut cei de la azil în memoria designerului
A trecut ceva timp de când una dintre cele mai iubite femei din România, Zina Dumitrescu, cunoscută ca și mama Zina a plecat dintre noi.

Ultimii trei ani din viață Zina Dumitrescu i-a petrecut într-un azil, departe de ceea ce a iubit cel mai mult.

Zina Dumitrescu se răsucește în mormânt din cauza fiului. Ce au făcut cei de azil în memoria designerului

Directorul căminului de bătrâni Ghermănești, Ion Cassian, a făcut mărturisiri tulburătoare pentru Impact. Acesta susține că nici în acest moment, după aproape trei ani de când Zina a plecat dintre noi, fiul ei, Cătălin Negreanu, nu a plătit datoriile, care se ridică la aproape 10.000 de euro. Cassian afirmă că a iubit-o și a considerat-o o mamă și chiar e dispus să renunțe la datorie, numai că acesta nu vrea nici măcar la telefon să-i răspundă.

“Nu am putut să renunț la Zina, așa cum a făcut fiul ei”

„Cătălin nu vrea să mai vorbească cu mine, nu-mi mai răspunde la telefon, mă evită. E închisă discuția, despre această datorie, de 10.000 de euro, pot spune că să fie ca o pomană. Dar știam dinainte că așa va fi, am simțit cum stau lucrurile, că el nu plătește banii pentru cazarea și pentru cele necesare Zinei. Am dat din banii mei, am făcut totul pentru dânsa, oricât m-ar fi costat. Nu am putut să renunț la Zina, așa cum a făcut fiul ei.

Și în prezent mai am o persoană în grijă, caz similiar cu cel al Zinei Dumitrescu, pe care tot eu o țin, după ce băiatul a abandonat-o. Mai am și alte cazuri sociale de care mă ocup. În camera Zinei stă acum altă doamnă. Când pleacă un om de la noi, când se stinge din viață, este foarte trist. Unii dintre ei stau aici și câte 7-8 ani, ne leagă amintiri, ne împrietenim, ne știm poveștile de viață”, a declarat directorul azilului.

A fost incinerată

Pentru că toată lume a iubit-o enorm, în memoria Zinei Dumitrescu, la azil a fost amplasată o troiță, ”o statuie-înger, care cântărește în jur de 100 de kilograme. Acolo mergem adesea și ne rugăm pentru sufletul ei”. Chiar dacă a avut loc de veci la cimitirul Bellu, fiul Zinei a preferat să o incinereze. Gestul acesta i-a șocat pe toți cei care au cunoscut-o și și-ar fi dorit foarte mult să fie lângă ea pe ultimul drum.

Sursă foto: impact